Friday Night Funkin'

Lépj be a Friday Night Funkin' világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb friday night funkin' játékok!

Élvezd a szórakoztató pályákat és teszteld képességeidet a Friday Night Funkin', az izgalmas ritmusjátékban, amely érdekes karakterekkel, azonnal felismerhető művészeti stílussal és egy lebilincselő történettel várja, hogy a széked szélén maradj. A Friday Night Funkin' története több hétre tagolódik, és ez idő alatt rengeteg egyedi karakterrel találkozhatsz, akikkel mindenféle zenei csatákban párbajozhatsz. Ezek a küzdelmek kemény diók, ezért győződj meg róla, hogy készen állsz a lejátszott dalokkal való szinkronizálásra, és a megfelelő időben nyomod meg a megfelelő gombokat, ha le akarod győzni a karaktereket, akikkel szembe kell szállnod.

A Friday Night Funkin' néhány karakterét már ismerheted, ha játszottál a Jatekokjatekok.hu oldalon, mivel ez a játék számtalan játékfejlesztőt inspirált arra, hogy más játékokat is készítsenek ebben a lenyűgöző univerzumban. A játék nyílt forráskódú jellegének köszönhetően pedig nagyon könnyű hasonló játékot készíteni, amelyet ez a világ ihletett.

A Friday Night Funkin' története nagyon szerethető, és ez csak az egyik oka annak, hogy a játék számtalan játékost elbűvölt. További ok lehet a művészeti stílusa és a zenéje. A Friday Night Funkin' játékban az a feladatod, hogy legyőzz számos különböző ellenfelet. De ne gondold, hogy azért kell velük megküzdened, mert megmented a világot egy zombi inváziótól vagy valami hasonlótól. Nem, a Friday Night Funkin' játékban azért veszel részt mindenféle szórakoztató zenei párbajokban, mert le kell nyűgöznöd a barátnőd apját, és ezt a feltételt szabta neked, ha továbbra is randizni akarsz a lányával.

A Friday Night Funkin' játékmenetét könnyű megérteni, de elég nehézzé válhat, főleg a későbbi szinteken. Szerencsére háromféle nehézségi fokozat közül választhatsz: Easy, Medium és Hard. Ez biztosítja, hogy bárki élvezni tudja a Friday Night Funkin'. Ha csak hallgatni akarod a szép ütemeket, amiket a játék tartalmaz, akkor mindenképpen válaszd a Könnyű nehézségi fokozatot, és élvezd. Minden ellenfél más-más kihívás elé állít, hiszen mindegyikük egyedi hangminta szerint énekel, amit neked kell tükrözni. A képernyőn megjelenő nyilak irányának megfelelve lassan legyőzheted az ellenfeledet. Az ellenfelek különböző mintákkal rendelkeznek, amelyek mindegyike egyedi kihívást jelent, és néha még több ellenfél mintáival is meg kell küzdened és össze kell illesztened őket egyszerre. Vedd figyelembe, hogy a nyilak különböző sebességgel mozognak, attól függően, hogy milyen nehézségi szintet választottál, és biztos lehetsz benne, hogy a Friday Night Funkin' szórakoztató kihívást nyújthat számodra.

Adományozhatsz a csapatnak, és biztosíthatod, hogy a játék továbbra is frissítéseket kapjon az alábbi linken. Friday Night Funkin' egy nyílt forráskódú projekt, melynek forrását a Githubon tekintheted meg. A játék a következő kiadást használja, amelynek forráskódja nyílt forráskóddal rendelkezik a Githubon. A legfrissebb verzióval a Newgrounds-on is játszhatsz.

Játssz egy szórakoztató ritmusjátékot és élvezd a Friday Night Funkin' univerzumát, amikor a Jatekokjatekok.hu oldalon játszol.

Hogyan kell játszani

Használd a nyílbillentyűket vagy a WASD billentyűket a képernyőn megjelenő nyilakhoz.

Játsszon más játékokat a Friday Night Funkin' sorozatból:

 1. FNF Music 3D
 2. Friday Night Funkin vs Big Brother
 3. Friday Night Funkin Noob
 4. Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version)
 5. Friday Night Funkin VS Garcello
 6. FNF Pizzeria
 7. FNF - Friday Night Funkin' Kissing
 8. Super Friday Night Squid Challenge
 9. Super Friday Night Funkin' vs Minecraft
 10. Friday Night Funkin' Music Notes
 11. Super Friday Night Funki

Hasonló játékok:

Tetszik a Friday Night Funkin'? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

 • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a friday night funkin' játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék csak PC-n játszható