Freehead Skate

Lépj be a Freehead Skate világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb stickman játékok!

Freehead Skate határozottan egy olyan játék, ahol nem kell elveszítened a fejed. Persze abban az értelemben, hogy koncentrálnod kell játék közben, mert a Freehead Skate egyedi játékmechanikája az, hogy le kell választanod a fejedet az általad irányított deszkás karakter testedről, hogy ne találjanak el az előtted megjelenő platformok. Nem, a Freehead Skate játékban a karakter nem tud kacsázni, így vagy az egész testeddel, vagy csak a fejeddel kell ugranod, hogy elkerüld a közelgő veszélyt. És mivel gördeszkával közlekedsz, a környezetre való reagálási időd sem olyan nagyvonalú, mint gondolnád, így gyorsan el kell döntened, hogy milyen típusú ugrást kell végrehajtanod.

Amellett, hogy a sebességedre nincs ráhatásod, egyes szinteken többféle ugrástípust kell gyorsan egymás után gyorsan láncolnod. Itt látod a játék igazi kihívását. Ha sikerül az egész testeddel, majd csak a fejeddel ugranod, és megtalálod a megfelelő ritmust a szint túléléséhez, akkor elmondhatod, hogy elsajátítottad a Freehead Skate.

Az érdekes szabályok mellett, amelyeket meg kell tanulnod, a másik dolog, ami meglep, amikor a Freehead Skate Jatekokjatekok.hu oldalon játszol, az az, hogy minden egyes szint új kihívásokat állít eléd. Egyes pályák elég könnyen végigjárhatóak, mások viszont megtévesztően trükkösek, és tényleg nagyon oda kell figyelned, hogyan tervezed meg az útvonaladat, ha épségben akarsz célba érni.

Pattanj gördeszkádra és sajátítsd el az ugrás művészetét, amikor a Freehead Skate oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu.

Hogyan kell játszani

Freehead Skate A játékot csak billentyűzettel lehet játszani. Nyomd meg az A billentyűt, hogy egész testeddel ugorj, vagy nyomd meg az S billentyűt, hogy leváljon a fejed a testedről.

Hasonló játékok:

Tetszik a Freehead Skate? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a stickman játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.