FreeCell Solitaire

Lépj be a FreeCell Solitaire világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb kártyajátékok!

A FreeCell Solitaire remek választás, ha pasziánszozni támad kedved, de szeretnéd az esélyeket a magad javára fordítani, mert a FreeCell Solitaire játékban minden játék megnyerhető, ellentétben a klasszikus pasziánsz játékkal, ahol a kártyákat úgy mozgathatod, hogy a játék nyerhetetlenné válik.

A FreeCell Solitaire játékban az összes kártyát láthatod, mivel a kezdetektől fogva fel vannak fordítva, és négy helyet is kapsz, ahová olyan kártyákat rakhatsz, amelyek átmenetileg az utadba kerülnek, és elrontják a stratégiádat. Akárcsak a pasziánszban, itt is kaszkádszerűen, a szín sorrendjében kell a kártyákat lefelé pakolnod, és ügyelned kell arra, hogy a kártyák színei váltakozzanak.

Játsszon a FreeCell Solitaire játékkal a Jatekokjatekok.hu oldalon, és rakja a kártyákat a megfelelő sorrendben, hogy megnyerje a kört.

Hasonló játékok:

Tetszik a FreeCell Solitaire? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a kártyajátékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.