Free Cell Solitaire

Lépj be a Free Cell Solitaire világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb pasziánsz játékok!

Free Cell Solitaire az egyik legérdekesebb és legizgalmasabb pasziánsz változat, amely rendkívül népszerűvé vált az elmúlt évtizedekben. Az teszi annyira menővé és szórakoztatóvá, hogy kártyakupacokat kell létrehoznod a táblán. És lehet dekázó kártyák rangsorolása váltakozó színekkel. Mint mindig, most is az ásztól kezdve a királyig kell egymásra raknod őket.

A Free Cell Solitaire szépségét azonban az adja, hogy ha akarsz, eldobhatsz egy kártyát, hogy megkönnyítsd a dolgodat. Ez azonban csökkenti az egyszerre húzható kártyák számát, így nem igazán lehet túlzásba vinni. De pont ettől lesz szórakoztató a Free Cell Solitaire, hogy folyamatosan kísérletezhetsz és új ötleteket próbálhatsz ki.

A Free Cell Solitaire játék a Jatekokjatekok.hu oldalon mutatja az aktuális pontszámot, és azt is, hogy hány lépést tettél. Ez azt jelenti, hogy nyomon követheted, hogyan játszol, és mindig megpróbálhatod megdönteni a pontszámodat. A Free Cell Solitaire egy olyan játék, amelynek rengeteg újrajátszási értéke van, így megéri az idődet!

Hogyan kell játszani

Ha PC-t használsz, az egérrel válaszd ki a kártyákat, ha pedig mobilkészüléket használsz, a képernyőre koppintva választhatod ki őket.

Hasonló játékok:

Tetszik a Free Cell Solitaire? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a pasziánsz játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.