Forest Match

Lépj be a Forest Match világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb alkalmi játékok!

Egy szórakoztató match 3 játék vár rád a Forest Match játékban! A szép grafikával és a lendületes dalokkal gyorsan elmerülsz a játék csodálatos világában! A varázslatos erdő varázsát tovább fokozzák az aranyos karakterek, akik segítenek neked az úton, és elmagyarázzák a játék szabályait.

Ahogy egy match 3 játéktól elvárható, a feladatod az, hogy három vagy több azonos típusú gyümölcsöt, virágot vagy más erdei tárgyat párosíts össze, és szép lassan megtisztítod a játéktáblát. Ha észreveszed, hogy nagyszámú tárgy vár arra, hogy összekapcsolódjon, mindenképpen tedd meg, mert ezzel egy erős képességet hozol létre, amivel eltávolíthatod a földet, füvet, mohát, követ vagy jeget.

A Forest Match rengeteg izgalmas küldetést és napi kihívást kínál, ezért mindenképpen látogass el a Jatekokjatekok.hu, ahol a szórakozás vár rád!

Hasonló játékok:

Tetszik a Forest Match? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a alkalmi játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.