Football Run

Lépj be a Football Run világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb futós játékok!

Ha szereted a focit, akkor a Football Run egy egyedülálló játék, ahol focistaként játszhatsz, de ez nem pontosan az, amit általában elvárnál egy ilyen típusú játéktól. Míg a futballban sokat futsz, a sportág fő célja a gólszerzés. A kihívás, amivel a Football Run játékban meg kell küzdened, atlétikai képességeket foglal magában, mint például futás, ugrás és csúszás, de ennyi. Nem kell gólt lőnöd az ellenfél csapata ellen. A Football Run játékban mindössze annyi a dolgod, hogy célba érj, és ezt úgy teheted meg, hogy gondosan irányítod a játékos karakteredet, és a megfelelő időben ugrasz és csúszol úgy, hogy ne ütközz az utadba kerülő akadályokba. És ideális esetben összegyűjtöd a lehető legtöbb érmét és focilabdát, amit az út során találsz.

A focis játékokhoz hasonlóan a Football Run játékban is több kört játszhatsz, és itt ezeket futamoknak hívják. Mindegyiknek egyedi szintkiosztása van, és egyre nehezebbek. Ezáltal mindig résen vagy, és sosem tudod, hogy mire számíthatsz legközelebb, ami szintén érdekesebbé teszi a dolgokat. A változatosság érdekében több karaktert is feloldhatsz, és a futások során összegyűjtött érmék elköltésével oldhatod fel őket. Így, ha van egy kedvenc csapatod, akkor a Football Run weboldalon azzal a csapattal játszhatsz.

Az egyszerű irányítással, az élénk grafikával és a vidám hangokkal a Football Run remek játék azoknak, akik szeretik a focit, és egy lazább játékot keresnek, de remek választás bárki számára, aki csak egy olyan játékra vágyik, amely segít a kikapcsolódásban. Tehát gyere Jatekokjatekok.hu és játssz a Football Run.

Hogyan kell játszani

Használd a felfelé nyíl billentyűt az ugráshoz és a lefelé nyíl billentyűt a csúszáshoz. Ha mobileszközről játszol, nyomd meg a képernyőn megjelenő billentyűket.

Hasonló játékok:

Tetszik a Football Run? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a futós játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék csak PC-n játszható