Football Killer

Lépj be a Football Killer világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb focis játékok!

A futball egy sokak által kedvelt sport, és az egyik legnépszerűbb csapatjáték a bolygón. Football Killer A a futball formuláját veszi alapul, és egy érdekes puzzle játékot csinál belőle. Különböző szinteken keresztül kell használnod a rúgási képességeidet, hogy vagy eltaláld a képernyőn lévő összes játékost, vagy a labdát a kapuba juttasd. Vagy talán a kettő kombinációját. Egyes szintek még különböző akadályokat is bevezetnek, amelyek vagy segítik, vagy akadályozzák a fejlődésedet. Olyan dolgokkal, mint a halálos tüskék vagy a cementből készült hatalmas labdák, gyorsan kell gondolkodnod, hogy eljuss a következő szakaszba.

És miközben elsajátítod a pontos rúgás művészetét, a térlátásodat is edzed, mert helyesen kell megtervezned a röppályádat, ha be akarod fejezni a szintet. És ne számíts arra, hogy ugyanazokat a kihívásokat fogod újra és újra látni, mert a Football Killer folyamatosan új és érdekes szintekkel fog előállni, amelyeket meg kell oldanod.

Játssz úgy focizni, mint még soha a Jatekokjatekok.hu oldalon, és próbáld meg befejezni a Football Killer összes szintjét.

Hasonló játékok:

Tetszik a Football Killer? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a focis játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.