FNF Pizzeria

Lépj be a FNF Pizzeria világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb friday night funkin' játékok!

A pizza mindig finom, és a FNF Pizzeria oldalon a legendás Friday Night Funkin' játék imádnivaló szereplőinek szolgálhatsz fel néhány finom szelet pizzát. A FNF Pizzeria játékban egy pizzázó tulajdonosa vagy, és ha ismered a Friday Night Funkin' játékot, biztosan felismered az ajtódon besétáló vendégeket.

A FNF Pizzeria játékban neked kell elkészítened a felszolgált pizzát is, ezért győződj meg róla, hogy ismered a recepteket a vásárlóid által rendelt pizzákhoz. Néhányan közülük türelmesebbek lesznek, mint mások, és ha elrontasz egy rendelést, vagy ha túl sok időt vesz igénybe a pizza elkészítése, a vásárló egyszerűen elsétál, te pedig időt és pénzt veszítesz. És egy vállalkozás számára ez elég drámai következményekkel járhat, különösen, ha ez többször is előfordul.

De idővel meglátod, hogy elkezdesz emlékezni a pizzák receptjeire, és a receptkönyv átnézésével töltött idő csökkenni fog. Ha egyszer belépsz ebbe a fázisba, a nyereséged biztosan szárnyalni fog. És még ha a pénz, amit keresel, talán nem is lesz egészen olyan, mint amire számítasz, biztosan élvezni fogod a nagyszerű zenét, amiről a Friday Night Funkin' híres.

Játssz egy másik szórakoztató játékot a Friday Night Funkin' univerzumában a Jatekokjatekok.hu oldalon.

Hogyan kell játszani

Nézd meg, milyen pizzát rendelnek a vendégeid, és válaszd ki a megfelelő hozzávalókat az előtted lévő asztalról, hogy elkészítsd azt a pizzát. Használhatod a Súgó menüt, ha gyors segítségre van szükséged a szükséges hozzávalókhoz.

Játsszon más játékokat a Friday Night Funkin' sorozatból:

 1. FNF Music 3D
 2. Friday Night Funkin vs Big Brother
 3. Friday Night Funkin Noob
 4. Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version)
 5. Friday Night Funkin VS Garcello
 6. Friday Night Funkin'
 7. FNF - Friday Night Funkin' Kissing
 8. Super Friday Night Squid Challenge
 9. Super Friday Night Funkin' vs Minecraft
 10. Friday Night Funkin' Music Notes
 11. Super Friday Night Funki

Hasonló játékok:

Tetszik a FNF Pizzeria? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

 • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a friday night funkin' játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.