FNF Music 3D

Lépj be a FNF Music 3D világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb friday night funkin' játékok!

Lépj be a FNF Music 3D groove-os világába a Jatekokjatekok.hu oldalon, a Friday Night Funkin' univerzumban játszódó, izgalmas zenei és ritmusos videojátékba. Ebben a dinamikus kalandban epikus zenei leszámolásokban szállsz szembe barátnőd apjával, hogy egy sor kihívás legyőzésével bizonyítsd zenei tudásodat, melyeket több, "hétnek" nevezett szint formájában mutatnak be. De a Friday Night Funkin' franchise régi rajongói számára ezek a tények már jól ismertek lehetnek. Indulj el a dallamos utazásra, kezdve az 1. héttel, és haladj végig a heteken. Minden hét egy egyedi élmény, amely egy-egy fülbemászó dalokból álló trióból áll, amelyek próbára teszik ritmikai képességeidet és reflexeidet, és mindegyik a mára már ikonikussá vált Friday Night Funkin' játék fülbemászó dallamaira emlékeztet.

Érezd az adrenalinlöketet, ahogy az ütemekre groove-olsz és követed az egyes dalok tempóját. A FNF Music 3D játékmenetét úgy tervezték, hogy elmerülj a ritmus és a zene világában, így minden korosztály számára magával ragadó és izgalmas élményt nyújt. Ahogy haladsz előre a játékban, a dalok egyre nagyobb kihívást jelentenek, a képességeidet a végletekig feszegetve, és egy izgalmas, meglepetésekkel teli utazást biztosítva. Az élénk látványvilággal, a magával ragadó zenével és az egyedi történettel, amely az egyes hetek meghódítása során bontakozik ki, a FNF Music 3D több órányi szórakozást kínál. Akár tapasztalt ritmusjátékos vagy, akár újonc, aki egy szórakoztató és ritmusos kalandra vágyik, ez a játék miatt mindig visszatérsz majd, és a zenei mesterré válás felé törekszel. Szóval, ragadd meg a mikrofont, lépj a színpadra, és mutasd meg a mozdulataidat a zene és a játék e fantasztikus fúziójában. Készülj fel, hogy tapogasd, táncolj és énekeld el magad a győzelemig a végső ritmuscsatában!

FNF Music 3D egy fejbeverős, lábdobogós világba vezet be, ahol minden ütem és hang számít. Itt nem csak a csaták megnyeréséről van szó, hanem a zene átéléséről és a ritmus művészetének elsajátításáról. Megvan benned, ami ahhoz kell, hogy hétről hétre a csúcsra törj, és a Friday Night Funkin' univerzum végső zenei bajnoka legyél? Hadd szóljon az ütem, és győzzön a legjobb táncos a Jatekokjatekok.hu oldalon.

Hogyan kell játszani

Érintse meg a nyílbillentyűket, amikor a képernyő aljáról érkező nyilak összeütköznek a felülről érkező nyilakkal.

Játsszon más játékokat a Friday Night Funkin' sorozatból:

 1. Friday Night Funkin vs Big Brother
 2. Friday Night Funkin Noob
 3. Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version)
 4. Friday Night Funkin VS Garcello
 5. Friday Night Funkin'
 6. FNF Pizzeria
 7. FNF - Friday Night Funkin' Kissing
 8. Super Friday Night Squid Challenge
 9. Super Friday Night Funkin' vs Minecraft
 10. Friday Night Funkin' Music Notes
 11. Super Friday Night Funki

Hasonló játékok:

Tetszik a FNF Music 3D? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

 • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a friday night funkin' játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék csak PC-n játszható