FNF - Friday Night Funkin' Kissing

Lépj be a FNF - Friday Night Funkin' Kissing világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb csókolózós játékok!

A fiúbarát és a barátnő fülig szerelmesek egymásba. Alig várják, hogy vége legyen a koncertnek, ezért megpróbálnak csókolózni a színpadon. A kollégáiknak nem tetszik, hogy csókolóznak ahelyett, hogy támogatnák őket a koncert alatt.

Három adrenalinnal teli szint vár rád. Ha az első szint könnyebb is, a következő szinteket már nehezebb teljesíteni. Tölts meg minél több szívet, és próbáld meg az összes szívet megszerezni, hogy feloldd a következő szintet.

Az összes szívet a képernyőn megjelenő időn belül kell kitölteni. Használd a jobb egérgombot, hogy a két szerelmes elkezdjen csókolózni. Ne feledd, a bandatársak egyáltalán nem megbocsátóak. Próbálj meg nem lebukni! Jó szórakozást az FNF - Friday Night Funkin' Kissing, egy fülbemászó csókolózós játék csak neked!

Hasonló játékok:

Tetszik a FNF - Friday Night Funkin' Kissing? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a csókolózós játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!