Flower Blast

Lépj be a Flower Blast világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb agytorna játékok!

Gyakorold az agyad egy másik szórakoztató kirakós játékban a Jatekokjatekok.hu oldalon, és játssz a Flower Blast oldalon. Bár a Flower Blast szabályai könnyen érthetőek, a benne rejlő kihívás egészséges adag szórakozást nyújt, és néhány szint biztosan elgondolkodtat egy kicsit, hogy mi lehet a lehetséges megoldás. De a Flower Blast szórakozásának része az is, hogy a körök rövidek, és bármikor újra megpróbálhatod kitalálni, hogyan lépj tovább és oldd meg a rejtvényt.

Flower Blast A játék több szintből áll, növekvő nehézséggel. De ne aggódj, a nehézségi görbe meglehetősen szelíd, és ha egyszer elkezded megtanulni, hogyan működik a Flower Blast, örömmel fogod fogadni, ahogyan az egyes szintek megoldására késztet. Alapvetően az összes virágot el kell távolítanod a képernyőről. Ezt úgy éred el, hogy a piros virágokra kattintasz, amelyek erőszakosan lövik ki szirmaikat minden irányba. Minden egyes piros virágot, amit eltalálnak, el fognak törölni. A későbbi szinteken azonban más virágtípusok is megjelennek, és itt kell majd igazán átgondolnod a következő lépéseidet, mert a többi virágnak is vörössé kell válnia ahhoz, hogy elpusztuljon. Korlátozott számú csapásod vagy találatod van, amit egy ilyen virág kaphat, amíg piros lesz. Ebbe az állapotba vagy úgy juthatnak el, hogy szirmokkal találják el őket, vagy úgy, hogy te koppintasz rájuk. De korlátozott számú csapásod van, ezért nagyon figyelj oda, hogy mikor választod ezt. És ami még fontosabb, hogy melyik virágra tapintasz. A legjobb, ha hatalmas láncreakciókat csinálsz, ahol a piros virágok más piros virágokat találnak el, amelyek viszont felrobbantják a szirmaikat, és elpusztítják vagy módosítják a környezetükben lévő többi virág állapotát.

Fejezd be a Flower Blast szintjeit a Jatekokjatekok.hu oldalon, és érezd jól magad.

Hogyan kell játszani

Az egér bal gombjának megnyomásával válaszd ki azt a virágot, amellyel interakcióba szeretnél lépni. Ha mobileszközről játszol, koppints inkább ezekre a virágokra.

Hasonló játékok:

Tetszik a Flower Blast? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a agytorna játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.