Flipper Dunk 3D

Lépj be a Flipper Dunk 3D világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb ügyességi játékok!

A kosárlabda és a flipper kombinálásával a Flipper Dunk 3D egy egyedülálló és kihívásokkal teli élményt nyújt, amelyet könnyedén játszhatsz a Jatekokjatekok.hu oldalon. A Flipper Dunk 3D alapvetően egy ügyességi játék, és a reflexeid határozzák meg, hogy hány dobásod lesz a játékban. Mivel a Flipper Dunk 3D a kosárlabda és a flipper elemeit is tartalmazza, a Flipper Dunk 3D célja az, hogy a labdát a hoppon keresztül juttasd el a megadott időn belül. A játék flipperes oldala a labdadobás módjával kerül a játékba, mivel a flippert kell aktiválnod. Azt, hogy milyen erősen lőjj, azzal tudod szabályozni, hogy mennyi ideig kattintasz a képernyőn. Általában finom irányításra lesz szükséged, így óvatosan kell bánnod azzal, ahogyan a labdát előre lendíted.

Akárcsak a flipperben, itt is figyelned kell arra, hogy a labda ne essen a flipper alá, mert ezzel értékes időt pazarolsz, és több sikeres lövést kell leadnod, ha tovább akarsz jutni a következő szintre. Ahogy haladsz előre a Flipper Dunk 3D oldalon, hasznos tárgyak kezdenek megjelenni a pályán, amelyek különböző bónuszokat adnak, például megduplázzák a minden lövés után kapott pontok számát. De légy óvatos, mivel ezek csak korlátozott ideig tartanak, ezért használd ki őket, amíg tartanak. Másrészt olyan tárgyakat is szerezhetsz, amelyeknek negatív hatásuk van, például olyanokat, amelyek összezsugorítják a kosárlabdát, és így sokkal nehezebbé teszik a pontszerzést. És ha figyelembe vesszük azt a tényt, hogy miután betaláltál, a célpont helyzete megváltozik, az új helyzethez való alkalmazkodás, valamint a más méretű labdával való lövés valóban növeli egy kicsit a kihívást.

Teszteld a reflexeidet és a célzást, amikor a Flipper Dunk 3D oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu.

Hogyan kell játszani

Kattints a képernyőre a labda kilövéséhez. Minél tovább tartod a bal egérgombot a képernyőn lenyomva, annál erősebb lesz a lövésed.

Hasonló játékok:

Tetszik a Flipper Dunk 3D? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a ügyességi játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék csak PC-n játszható