Flappy Parrot With Create Words

Lépj be a Flappy Parrot With Create Words világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb szójátékok!

Bizonyára ismered a legendás Flappy Birdöt, azt a játékot, amelyben a képernyő folyamatos megérintésével irányítod egy aranyos madár repülését. A Flappy Birdben az a cél, hogy a lehető legnagyobb távolságra repülj, és ezt úgy érheted el, hogy elkerülöd az utadba kerülő, bejövő csöveket. Flappy Parrot With Create Words ezt az egyszerű alapfeltevést használta fel, de ahelyett, hogy a képernyő megérintésével kerülnéd ki a függőleges csöveket, a levegőben szétszórt helyes betűket kell összegyűjtened, hogy a képernyő bal alsó sarkába írt szót össze tudd állítani.

Ez a változtatás váratlan csavart ad a megszokott klasszikus szabályoknak, de egyben frissé is teszi a dolgokat. Az, hogy folyamatosan a megfelelő betűt kell keresned a képernyőn, miközben el kell kerülnöd azokat a betűket, amelyek nem szerepelnek a megformálandó szóban, ugyanolyan kihívást jelent, mint eddig.

És bár a szabályok kissé módosultak, az aranyos grafikát a Flappy Parrot With Create Words a fent említett klasszikustól örökölte. Ha pedig ezt a vidám zenével kombináljuk, a játék újraindítása kevésbé válik bosszantó élménnyé.

Játssz egy klasszikus játék szórakoztató újragondolásával a Jatekokjatekok.hu oldalon, ha kipróbálod a Flappy Parrot With Create Words.

Hogyan kell játszani

Kattints a képernyőre, ha egeret használsz, vagy koppints rá, ha mobilkészüléken játszol, hogy összegyűjtsd a képernyőn szétszórt betűket. Légy óvatos, csak azokat a betűket kell összegyűjtened, amelyek a képernyő bal alsó sarkában található szóban szerepelnek, valamint az érméket.

Hasonló játékok:

Tetszik a Flappy Parrot With Create Words? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a szójátékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.