Five Nights at Freddy’s 4

Lépj be a Five Nights at Freddy’s 4 világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb fnaf játékok!

Készítsd elő a zseblámpádat és győződj meg róla, hogy nem ijedsz meg könnyen, mert a Jatekokjatekok.hu ismét egy rövid utazást ad neked a Five Nights at Freddy's univerzumban a Five Nights at Freddy’s 4. Akárcsak a többi játék ebben a világban, a Five Nights at Freddy’s 4 is rengeteg ijesztő és feszült pillanatot tartalmaz, így mindig készen kell állnod a rád ugró animatronikusokra és egyéb hangos zajokra, amelyek még a legbátrabb játékosokat is megijeszthetik. A többi Five Nights at Freddy's játékkal ellentétben ebben a játékban nem támaszkodhatsz a biztonsági kamerákra, hogy a sötétségben leskelődj, és némi távolságot tarts a rád vadászó animatronikusoktól. Nem, a Five Nights at Freddy’s 4 játékban az egyetlen fegyvered egy zseblámpa és a reflexeid.

A Five Nights at Freddy’s 4 akciója a hálószobádban játszódik, és neked kell átvészelned az éjszakát. Bár a szobát nem kell elhagynod, a szobádból kivezető ajtók mögé bekukucskálhatsz, de ha bármilyen zajt hallasz a sötétben, ügyelj arra, hogy gyorsan becsukd az ajtót, és hagyd magad mögött a gonoszt. Amellett, hogy megnézed, melyik kísérteties animatronika leselkedik odakint, azt is meg kell nézned magad mögött, hogy hány bábu van az ágyban. Ha túl sokan kezdenek gyűlni, mindenképpen világíts rájuk, hogy elijeszd őket.

Játssz a Five Nights at Freddy's univerzumában játszódó horrorjátékkal, amikor a Five Nights at Freddy’s 4 oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu.

Hogyan kell játszani

Használd az egeret a játékkal való interakcióhoz. Pattintsd lefelé az egeret, hogy hátranézz.

Játsszon más játékokat a Five Nights at Freddy's sorozatból:

  1. Five Nights at Old Toy Factory 2020
  2. FNAF Horror At Home
  3. FNAF Burger
  4. FNAF: Night at the Dentist
  5. Five Nights at Freddy's 3
  6. Five Nights at Freddys 2
  7. Huggy Wuggy Shooter

Hasonló játékok:

Tetszik a Five Nights at Freddy’s 4? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a fnaf játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék csak PC-n játszható