Five Nights at Freddy's 3

Lépj be a Five Nights at Freddy's 3 világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb fnaf játékok!

Ismét visszatérhetsz a Five Nights at Freddy's ijesztő világába a Jatekokjatekok.hu oldalon. Bár vannak visszatérő karakterek a népszerű sorozatból, a Five Nights at Freddy's 3 egy rajongói játék, így új élményre számíthatsz ezekkel a híres animatronikusokkal. Természetesen, ahogy az várható volt, a Five Nights at Freddy's 3 még mindig egy horrorjáték, így készülj fel néhány hátborzongató pillanatra, amitől megdobban a szíved. Az ugrásszerű ijesztgetésektől kezdve a hangulatos atmoszférájáig a Five Nights at Freddy's 3 egy olyan játék, amit felkapcsolt lámpákkal is játszhatsz, különösen akkor, ha nem kifejezetten nem játszol túl gyakran ilyen típusú játékokkal.

Miközben az animatronikus Springtrap ellen küzdesz a túlélésért, a legfőbb fegyvered a fenyegető veszély ellen a mindenfelé szétszórt kamerák. De nem ezek az egyetlen eszközök a fegyvertáradban, hiszen az étterem hangrendszerét is bevetheted, hogy eltereld Springtrap figyelmét. Csak arra ügyelj, hogy felváltva használd a kettőt, mivel mindegyiknek van egy lehűlési ideje. Szerencsére van egy kis időd, hogy megszokd a Five Nights at Freddy's 3 felületét és kezelőszerveit, mielőtt az igazi veszély beköszönt, általában valamikor a második éjszaka körül. Ha játszottál már a Five Nights at Freddy's sorozat más játékaival, akkor bizonyára ismered annak rendszerét és mechanikáját, amelyből a Five Nights at Freddy's 3 merít ihletet. De ez még nem minden, hiszen a sorozatból több más animatronika is van, de neked elsősorban Springtrapet kell sakkban tartanod, míg a többiek csak egyfajta kellemetlenségként viselkednek.

Élj túl a Five Nights at Freddy's sorozat ijesztő animatronikái ellen, amikor a Jatekokjatekok.hu oldalon játszol.

Hogyan kell játszani

A játék rendszereivel és felületével való interakcióhoz használd az egér bal gombját.

Játsszon más játékokat a Five Nights at Freddy's sorozatból:

  1. Five Nights at Old Toy Factory 2020
  2. FNAF Horror At Home
  3. FNAF Burger
  4. FNAF: Night at the Dentist
  5. Five Nights at Freddys 2
  6. Five Nights at Freddy’s 4
  7. Huggy Wuggy Shooter

Hasonló játékok:

Tetszik a Five Nights at Freddy's 3? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a fnaf játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék csak PC-n játszható