Five Nights at Freddys 2

Lépj be a Five Nights at Freddys 2 világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb fnaf játékok!

Lépj be a Five Nights at Freddys 2 kísérteties világába a Jatekokjatekok.hu oldalon, és győződj meg róla, hogy a fények fel vannak kapcsolva. Ismét túl kell élned az éjszakát az animatronikusok ellen, amelyek a pizzériában bolyonganak a Five Nights at Freddys 2, és a zseblámpád és a biztonsági kamerák segítenek túlélni a sötétben leselkedő veszélyeket. Mivel az animatronika alig várja, hogy rád tegye a kezét, különösen óvatosnak kell lenned, ha túl akarod élni az éjszakát. Ehhez nagyon jól kell ismerned a biztonsági iroda bejáratait, és folyamatosan szemmel kell tartanod az összes bejáratot.

A kamerák folyamatos figyelésével biztosíthatod, hogy mindig egy lépéssel az animatronikusok előtt járj, amelyekről a Five Nights at Freddy's sorozat ismert. Természetesen a Five Nights at Freddys 2 nem különbözik a sorozat többi játékától, és bár egy rajongói játékról van szó, mégis ízelítőt kaphatsz a klasszikus játékmenetből, amelyről a sorozat ismert. Ráadásul a Five Nights at Freddy's univerzum népszerű szereplőivel is találkozhatsz, így ha szereted a játékokat, akkor otthonosan fogod érezni magad, amikor a Five Nights at Freddys 2 Jatekokjatekok.hu oldalon játszol.

Bár a Five Nights at Freddys 2 még mindig megtartja sok olyan elemet, amely híressé tette ezt a sorozatot, a kaland, amelyet ebben a játékban átélhetsz, meglehetősen különbözik attól, amit megszoktál. De ne hidd, hogy a dolgok kevésbé félelmetesek. Főleg, hogy a sorozat által ismert animatronika mindig is kissé ijesztő lesz. A felszínen barátságosnak tűnő vonásaikkal valahogy úgy érezheted, hogy a szemük mögött valami baljóslatú dolog lapul.

Játsszon néhány ijesztő játékot a Jatekokjatekok.hu oldalon, és élvezze a Five Nights at Freddy's univerzumban való kalandozást, amikor a Five Nights at Freddys 2 oldalon játszik.

Hogyan kell játszani

Használd az egeret a játék elemeivel való interakcióhoz, és nyomd meg a Space billentyűt a zseblámpa bekapcsolásához.

Játsszon más játékokat a Five Nights at Freddy's sorozatból:

  1. Five Nights at Old Toy Factory 2020
  2. FNAF Horror At Home
  3. FNAF Burger
  4. FNAF: Night at the Dentist
  5. Five Nights at Freddy's 3
  6. Five Nights at Freddy’s 4
  7. Huggy Wuggy Shooter

Hasonló játékok:

Tetszik a Five Nights at Freddys 2? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a fnaf játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék csak PC-n játszható