Fish Story

Lépj be a Fish Story világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb alkalmi játékok!

A Fish Story-ban a match 3 játékok a víz alá kerülnek, és a friss, új grafikával, vidám zenével és sok más fejlesztéssel feledhetetlen élményt nyújt. Mondhatni, hogy feldobja majd az életedet! Ismerd meg Poszeidónt! Talán már hallottál róla, hiszen végül is ő a tengerek istene. Ő lesz a vezetőd ezen a varázslatos kalandon.

És amikor több mint 700 pálya vár rád, biztos, hogy szükséged lesz valakire, aki eligazít, és mindenféle hasznos trükköt megtanít, hogy ne fulladj bele a sok információba, és ne vessz el a bonyolult rejtvények megoldásában. Az összes elérhető szint mellett napi küldetéseket is teljesíthetsz, hogy extra érméket és boostereket szerezz, és játszhatsz a napi kihíváson is, hogy extra csillagokat szerezz, amelyek segítségével kincsesládákat és új szintek kapuit nyithatod fel. Ne feledd, hogy rendszeresen vannak Kincses tipp események, ahol elfeledett kalózkincseket gyűjthetsz.

Fedezd fel a tengereket a Jatekokjatekok.hu segítségével, amikor Fish Story-t játszol!

Hasonló játékok:

Tetszik a Fish Story? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a alkalmi játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.