Fireboy and Watergirl 6: Fairy Tales

Lépj be a Fireboy and Watergirl 6: Fairy Tales világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb tűz és víz játékok!

Fireboy és Watergirl visszatértek! Hosszú szünet után a szeretetre méltó duó egy új kaland főszereplője a Fireboy and Watergirl 6: Fairy Tales oldalon, és akárcsak a többi kalandjukat, egy új templom várja őket. Hogy a hagyományt fenntartsák és a dolgok frissek maradjanak, a Tűzfiú és Vízilány-saga új része valami újdonságot hoz: az új epikus templom felfedezéséhez a fantasztikus duónak hasznos szövetségesei lesznek, a barátságos tündérek.

Akárcsak az előző játékokban, a Fireboy and Watergirl 6: Fairy Tales játékban is egyedi szobákat kell megoldanod mindenféle kihívással, miközben hű maradsz az első számú szabályhoz: soha ne keverd a vizet a tűzzel. Ez azt jelenti, hogy Fireboy soha nem léphet vizes felületre, Watergirl pedig nem léphet tűzbe.

A 30 pályán keresztül úgy kell manipulálnod a környezetet karok húzogatásával és gombok megnyomásával, hogy ezek az elemek soha ne keveredjenek, és a két karakter épségben megérkezzen az út végére.

Folytasd a Fireboy és Watergirl epikus saga-t a Jatekokjatekok.hu oldalon, és nézd meg, milyen meglepetéseket tartogat ez az új bejegyzés.

Játsszon más játékokat a fireboy and watergirl sorozatból:

  1. Fireboy and Watergirl 5 Elements
  2. Fireboy and Watergirl 4 Crystal Temple
  3. Fireboy and Watergirl 3 Ice Temple
  4. Fireboy and Watergirl 2 Light Temple
  5. Fireboy and Watergirl

Hasonló játékok:

Tetszik a Fireboy and Watergirl 6: Fairy Tales? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a tűz és víz játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.