Farm Fun

Lépj be a Farm Fun világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb kirakós játékok!

Itt a tavasz, és a Jatekokjatekok.hu sok szórakoztató játékkal készült, amelyekkel remekül lehet játszani ebben a szezonban. Az egyik ilyen játék a Farm Fun, ahol a logikát és a szervezőkészséget próbára tevő játékban a farmállatokat kell megszervezned. Egy nagy farm birtoklása sok türelmet és gondosságot igényel, és a Farm Fun játékban gondosan, rendezetten kell mozgatnod a farmon élő állatokat. A Farm Fun célja, hogy minden állat kijusson a zárt területről a saját istállójába. De rengeteg akadály van köztük és a célállomás között, és rajtad múlik, hogy eljussanak a kívánt helyre.

A bokroktól, hordóktól, kerítésektől kezdve, sőt, még egymást is meg kell kerülniük, a Farm Fun oldalon nem lesz könnyű dolgod. De ne ess pánikba, mert a Jatekokjatekok.hu oldalon bármikor megpróbálhatod újra. Ráadásul a Farm Fun némi extra változatosságot ad azzal, hogy lehetőséged van azonos típusú állatokból párokat létrehozni, így van egy extra stratégiai réteg, amit figyelembe vehetsz a farmod szervezése közben. Az állatok előre vagy hátrafelé is mozoghatnak, és különösen a későbbi szinteken bonyolult mozdulatokat kell végrehajtanod, hogy kiszabadítsd őket és bejuttasd őket az óljukba. Miközben a szintek egyre nehezebbé válnak, egyre jobban tudod kezelni a rendelkezésedre álló helyet.

Játssz egy szórakoztató és pihentető kirakós játékot a Jatekokjatekok.hu oldalon, és rendezd el a tanyasi állatokat, amikor a Farm Fun oldalon játszol.

Hogyan kell játszani

Az egér bal gombjának megnyomásával válassz ki egy állatot, majd a bal egérgombot lenyomva mozgasd az egeret abba az irányba, amerre az állatot szeretnéd mozgatni. Ha mobileszközről játszol, koppints az állatokra, és ehelyett húzd az állatot abba az irányba.

Hasonló játékok:

Tetszik a Farm Fun? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a kirakós játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.