Falling Lovers

Lépj be a Falling Lovers világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb ügyességi játékok!

A Falling Lovers, van két aranyos teremtmény, és a te feladatod, hogy megpróbáld elkapni mindkettőt, amilyen gyorsan csak tudod. Ők esnek, és az egyetlen dolog, amit tehetsz, hogy biztosítsd, hogy vigyázz rájuk. Nem tudnak egymás nélkül élni, ezért nagyon oda kell figyelned arra, hogy minden úgy történjen, ahogyan szeretnéd.

Falling Lovers egy olyan játék, ahol igazán próbára kell tenned a figyelmedet és a reakcióidődet. Csodálatos dolog, amit követni kell, és meg fogod tapasztalni, hogy pontosan úgy működik, ahogyan szeretnéd, és izgatottan fogod látni, hogy minden egyes szint még nagyobb kihívást jelent számodra. Szintekből sincs hiány, a Falling Lovers több tucatnyi szórakoztató pályát kínál.

Falling Lovers egyike azoknak a címeknek, ahol folyamatosan azon fogod magad találni, hogy megpróbálsz még egy rejtvényt megoldani. Ez egyike azoknak a játékoknak, amelyekkel mindenki játszani akar, ha új kihívások teljesítéséről van szó, és arra kötelezi magát, hogy állandóan új dolgokat próbáljon ki. A Falling Lovers, minden új szint egy rejtély és egy új lehetőség, amit a Jatekokjatekok.hu oldalon találsz.

Hogyan kell játszani

Forgasd a blokkokat, akár az egérrel, ha PC-n játszol, akár a képernyő megérintésével, ha mobileszközön játszol, hogy a karakter útja ütközzön. Légy óvatos, és ne üss el semmilyen veszélyforrást az utadon.

Hasonló játékok:

Tetszik a Falling Lovers? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a ügyességi játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.