Epic Blast

Lépj be a Epic Blast világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb match 3 játékok!

Ha szereted a görög mitológiát, akkor biztosan hallottál már Zeuszról, a görög panteon isteneinek királyáról. Az Olümposz hegyének uralkodójaként nagy volt a hatalma, és hatalmas villámereje legendás volt. Egyetlen villámcsapás a kezéből képes volt mindent elpusztítani. A Epic Blast oldalon egy szórakoztató match 3 játékot játszhatsz, amely a görög mitológiában játszódik. A helyszín nem csak azt jelenti, hogy olyan tárgyakkal fogsz találkozni, amelyek ismerősek ebben a környezetben, és bár mindenféle díszes serlegekkel és spártai sisakokkal találkozhatsz, nem ez különbözteti meg a Epic Blast oldalt a többi hasonló játéktól ebben a népszerű műfajban. Ami a Epic Blast -t különlegessé teszi, azok a képernyőn megjelenő villámerők, amelyek határozottan segíthetnek abban, hogy sokkal gyorsabban tisztázd azt. Mondhatni, hogy Zeusz segít megnyerni a szinteket.

Természetesen a többi match 3 játék szabályai a Epic Blast játékban is jelen vannak, és továbbra is három vagy több ilyen tárgyból álló egyenes sort kell alkotnod, hogy eltakarítsd őket a tábláról. De a szabályok egy kicsit véletlenszerűek is, ha a mindenható Zeusz segít neked. Így ha sikerül négy elemet párosítanod, akkor egy villám jelenik meg az adott soron, és eltünteti az összes elemet rajta, ha pedig öt vagy több elemet sikerül eltüntetned, akkor villám csap végig a táblán, és elpusztít minden elemet, amit párosítottál. Amellett, hogy a mérkőzéseken villámbónuszokat kapsz, Zeusz villámokat is elhelyezett a táblán, és ezeket arra használhatod, hogy gyorsan eltüntess bármelyik sort vagy oszlopot, amit csak akarsz. De légy óvatos, mert ez a művelet nagyban megváltoztatja a tábla konfigurációját, ezért ezt mindig vedd figyelembe.

Játssz egy szórakoztató match 3 játékot a Jatekokjatekok.hu, egy egyedi és fantasztikus környezetben, és élvezd a Epic Blast.

Hogyan kell játszani

Az egér bal gombjával válassz ki egy elemet a táblán, és miközben lenyomva tartod ezt a gombot, húzd felfelé, lefelé, balra vagy jobbra, majd engedd el, hogy az elemet az új helyére helyezd. Ha mobileszközről játszol, az egér helyett érintsd meg a képernyőt, és az elem áthelyezéséhez engedd el a gombot.

Hasonló játékok:

Tetszik a Epic Blast? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a match 3 játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.