Dumb Ways to Die

Lépj be a Dumb Ways to Die világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb vicces játékok!

Élvezd a sok vicces (és brutális) minijátékot a Dumb Ways to Die, egy olyan játékban, ahol az aranyos, de meglepően ostoba karakterek élete mindig egy lépésre van a fájdalmas végtől. Ezt a véget úgy akadályozhatod meg, ha részt veszel egy sor rövid kihívásban, ahol a reflexeid és a gyors gondolkodásod sokat számít. Néhányan túlélik, de sajnos sokan nem. Mielőtt tehát játszanál a Dumb Ways to Die oldalon, győződj meg róla, hogy nem vagy finnyás típus, mert néhány haláleset brutálisabb lehet, mint gondolnád.

A sebesség, amivel a játék elvárja, hogy reagálj, nagyon magas, és a Dumb Ways to Die kihívásának nagy része innen ered, de ha egyszer elkezded megismerni, hogyan épül fel a Dumb Ways to Die világa, akkor már valahogy tudod, hogy mire számíts, és egyre jobban fogod tudni megmenteni ezeket az imádnivalóan buta karaktereket. Attól kezdve, hogy egy tüzet kell eloltanod a képernyő gyors megérintésével, hogy elfuss, a bejövő harapások kikerüléséig vagy az aszteroidák megsemmisítéséig, a helyzetek, amikben a Dumb Ways to Die -ban leszel, többnyire abszurdak, de ez biztosítja, hogy a lábadon maradj, és ez frissen és szórakoztatóan tartja a dolgokat. Ha pedig nem reagálsz elég gyorsan, kapsz egy második esélyt, amikor remélhetőleg sikerülni fog.

A Dumb Ways to Die oldalon keresztül rengeteg minijátékot fogsz megtapasztalni, és idővel sikerül mindet legyőznöd. Játssz tehát a Jatekokjatekok.hu oldalon, és nézd meg, hová visz a kaland.

Hogyan kell játszani

Használd az egeret a játékkal való interakcióhoz. Minden egyes minijátékhoz utasítások tartoznak, hogy hogyan kell interakcióba lépni a játékkal.

Hasonló játékok:

Tetszik a Dumb Ways to Die? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a vicces játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék csak PC-n játszható