Ducklings.io

Lépj be a Ducklings.io világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb állatos játékok!

Eleged van az egyforma .io játékokból? Miért nem próbálsz ki valami újat és izgalmasat? Próbáld ki a Ducklings.io-t, a .io műfaj új, friss változatát, ahol a cél nem az ellenfelek összetörése. Sőt, ez egy egészen békés cél. Neked az a dolgod, hogy aranyos kiskacsákat gyűjts össze, és vidd vissza őket a kis paradicsomi békédbe, a fészkedbe.

A kihívást az adja, hogy a tengerben sok a hal. A halak alatt pedig a többi játékost értjük, akiknek ugyanaz a céljuk, mint neked. Fogadjunk, hogy ez a kacsák cukisága miatt van, egyszerűen nem tudnak ellenállni annak, hogy minél többet összegyűjtsenek belőlük! A játékos ellenségek mellett a vitorlások és evezősök előtt is résen kell lenned, akik megállítanak téged! Emellett minél több kiskacsát gyűjtesz össze, annál több sapkát és szakaszt oldasz fel.

Csatlakozz a többjátékos mókához és játssz a Ducklings.io játékkal a Jatekokjatekok.hu oldalon !

Hasonló játékok:

Tetszik a Ducklings.io? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a állatos játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.