Duck Hunter

Lépj be a Duck Hunter világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb lövöldözős játékok!

A kacsavadászati szezon megkezdődött a Jatekokjatekok.hu oldalon, és néha puskával kell ellenőrizni a kacsapopulációt. A Duck Hunter oldalon egy vadász bőrébe bújhatsz, akinek annyi kacsát kell leterítenie, amennyit csak tud, mielőtt a kacsák elmenekülnek. Ahogy az várható volt, a kacsák fürgék, és menekülési képességüket nagyban növeli az a tény, hogy tudnak repülni. Így biztos lehetsz benne, hogy ha a reflexeid nem állnak készen, nem fogod tudni eltalálni a célpontjaidat.

De ne kapkodd el a ravasz meghúzását, mert ha lelőd a képernyőn néha megjelenő kutyát, akkor újra kell kezdened a pályát. Szóval ne feledd, a gyorsaság és az óvatos célzás közötti egyensúlyt kell megtalálni. Ha túl sok időt szánsz rá, és nem találod el az adott szinthez szükséges számú kacsát, akkor nem jutsz tovább a következő körbe.

Készülj fel egy gyors lövöldözős játékra, amikor a Duck Hunter oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu.

Hogyan kell játszani

Irányítsd a célkeresztet a nyílbillentyűkkel vagy a WASD billentyűvel, és mozgasd a képernyőn megjelenő kacsák fölött. Amint célba vettél egyet, nyomd meg a SPACE billentyűt a puskáddal való lövéshez. Ne lőj a képernyőn néha megjelenő kutyára.

Hasonló játékok:

Tetszik a Duck Hunter? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a lövöldözős játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.