Drop The Number

Lépj be a Drop The Number világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb agytorna játékok!

Drop The Number egy szórakoztató játék, amely több klasszikus játék kombinációja, olyan játékok játékmechanikáját kölcsönözve, mint a Tetris, a Threes vagy a 2048. Ahogy a kockák a táblára esnek, az biztosan a szeretett Tetris játékra emlékeztet, míg a játék fő célja a Threes, vagy a 2048 slágerekre emlékeztet. A Drop The Number játékban a pontok megszerzéséhez olyan darabokat kell kombinálnod, amelyeken ugyanaz a szám van. Ha ezt elérted, összeolvadnak, és egy nagyobb számot hoznak létre, amit viszont egy azonos értékű darabkával kell kombinálnod.

A játék kihívását az adja, hogy megtaláld, melyik darabokra kell koncentrálnod legközelebb, és ahogy lassan lefelé haladnak, úgy érzed, hogy a nyomás egyre nő. Figyelembe kell venned az aktuális helyzetüket, valamint a szomszédos lapkák helyzetét és értéküket. A Drop The Number oldalon az előre tervezés vezet a győzelemhez. És nem engedheted meg magadnak azt a luxust, hogy túl sokat gondolkodj a következő lépéseden, mert a bábuk lassan haladnak előre, és ha egyszer már megállapodtak a képernyő alján, már nem tudsz változtatni az irányukon. Minél tovább jutsz egy körben, annál jobban kell mérlegelned minden egyes döntésedet, mert egyre nehezebb lesz kombinálni a bábukat. De ez a lassan növekvő kihívás garantálja a nagyobb szórakozást.

Játssz egy olyan játékot, amely két klasszikust ötvöz, ha a Drop The Number címet választod a Jatekokjatekok.hu oldalon.

Hogyan kell játszani

Ha számítógépet használsz, nyomd meg a bal egérgombot, hogy kiválaszd, melyik sávra szeretnéd, hogy az aktuális bábu essen. Ha mobil eszközt használsz, érintsd meg a képernyőt a sávok kiválasztásához.

Hasonló játékok:

Tetszik a Drop The Number? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a agytorna játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.