Droid-O

Lépj be a Droid-O világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb flipperes játékok!

Légy te a Föld védelmezője egy hatalmas idegen invázióval szemben, amikor a Droid-O oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu. A Droid-O játékban csak te és a hajód állsz szemben az idegen megszállók egyre növekvő hordájával, akik mindent megtesznek, hogy megszerezzék a Föld gazdag természeti erőforrásait.

Az általad vezetett űrhajót könnyű irányítani, és ez létfontosságú a túlélésedhez, mert a Droid-O játékban nem csak lőnöd kell az ellenségre, hanem arra is ügyelned kell, hogy ne ütközz velük. Ahhoz, hogy balra vagy jobbra menj, csak húzd az űrhajódat abba az irányba, amerre mozogni szeretnél. Lehetőleg távolabb az ellenfelektől.

Minél többet játszol, annál hevesebbé válik az idegenek támadása, és félelmetes védekezőképességed valóban végső próbára lesz téve. Az ellenség visszaverése érdekében különböző hasznos fejlesztésekhez jutsz hozzá, amelyeket a hajódon alkalmazhatsz, és amelyek különböző módon tesznek erősebbé, vagy mindenféle erős fegyverekkel, például ágyúkkal vagy rakétákkal, vagy védekező képességekkel, például erős pajzzsal ruháznak fel.

Védd meg a Földet a közelgő pusztulástól, amikor a Droid-O oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu.

Hasonló játékok:

Tetszik a Droid-O? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a flipperes játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.