Drifting Mania

Lépj be a Drifting Mania világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb autós játékok!

A driftelés már régóta része az autóversenyzős játékoknak. A Jatekokjatekok.hu oldalon újszerű módon sajátíthatod el a driftelés művészetét: az autódtól a versenypálya oldalán lévő oszlopok egyikéhez való csatlakozás létrehozásával az autód balra vagy jobbra mozog, a Drifting Mania. Az alapfelvetés egyszerűnek hangzik, de kitalálni, hogy mikor kell elfordulni, elég trükkös feladat, mert ha egy pillanatra túl korán csatlakozol vagy szétkapcsolsz, biztosan összetöröd a járművedet.

Mivel a járműved testreszabása szórakoztató lehet, a Drifting Mania 13 különböző autó közül választhatsz, és a versenypályákat is megváltoztathatod. De a szórakoztató játékmenet megmarad, és hamarosan rájössz, hogy milyen szórakoztatónak bizonyulhat a driftelés ezen az újfajta módon. Nem csak az elégít ki, hogy az autód egy újabb kanyarban fordul, de a tudat, hogy minden drifthez összpontosításra és precizitásra van szükség, még kielégítőbbé teszi a sikerélményt.

Élvezd az utazást a Jatekokjatekok.hu oldalon egy újabb szórakoztató autós játékkal, amikor a Drifting Mania oldalon játszol.

Hogyan kell játszani

Nyomd meg a bal egérgombot a kötél eldobásához, és csatlakozz az út szélén lévő oszlophoz. Engedd el ezt a gombot a szétkapcsoláshoz és az előrehaladáshoz. Ha mobileszközről játszol, koppints a képernyőre a kötél eldobásához, és engedd el az ujjad a szétkapcsoláshoz.

Hasonló játékok:

Tetszik a Drifting Mania? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a autós játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.