Dress To Impress Back To School

Lépj be a Dress To Impress Back To School világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb öltöztetős játékok!

Készülj fel, hogy stílusosan kezdd a tanévet, mert itt van a Dress To Impress Back To School, és ez a divat, a barátság és a mesésség szenzációs bemutatója, amiben úgy fogsz mutogatni az iskola folyosóin, mint még soha! Ez egy epikus méretű stílusverseny, ahol minden arról szól, hogy megmutasd a divatban való jártasságodat.

Ismerd meg Babs-t és három BFF-jét, a végső csapatcélokat. A tanév kezdetén úgy döntöttek, hogy feldobják a tétet, és egy olyan divatversennyel lépnek fel, amely mindenkit ámulatba ejt. Barátságos küzdelem, hogy ki gyűjti be a legtöbb stíluspontot, és nyeri el az iskola divatkirálynőjének hőn áhított címét! Négy különböző stílusú személyiség vár rád - a laza sikkes és a tökéletes stílusú, a divathölgyek számára a legmeghökkentőbb ruhákat kell megalkotnod. Merüljünk el a lehetőségek szekrényében, drágám! A trendi pólóktól a lenyűgöző ruhákig, a menő nadrágoktól a pörgős szoknyákig, a funky zokniktól a gyilkos rúgókig - az iskolai ruhatár a te vásznad, és itt az ideje, hogy stílusosan fess!

A kiegészítők kulcsfontosságúak, édesem! Kijelentő ékszerek, mesés szemüvegek és táskák, amelyek azt sugározzák, hogy "divatos nőcske". Minden a részleteken múlik, és te vagy a kiegészítők mestere. Ha pedig a frizurákról van szó, gondoskodnod kell arról, hogy azok a lehető legjobbak legyenek - a sima és elegáns frizurától a vad és féktelen hajig, te vagy a végső hajguru.

De ez még nem minden - a smink is számít! Készíts merész, drámai és minden egyes stílusszemélyiséghez tökéletesen illeszkedő megjelenést. A csillogó szemektől a merész ajkakig, te vagy a pillanat sminkmestere.

Most, hogy Babs és BFF-jei stílusszenzációvá váltak, itt az ideje, hogy kiderüljön, ki viszi haza a koronát. Minden versenyző 1-től 100-ig terjedő értékelést kap, és a győztes lesz az iskola végső divatkirálynője!

Amint a pontszámok beérkeztek, itt az ideje, hogy megörökítsd a divat mesterműveit. Töltsd le a lenyűgöző megjelenéseket, mutasd meg őket a csapatodnak, és mutasd meg a világnak, hogy milyen stílusos vagy. Ez egy olyan divatverseny, amiről mindenki beszélni fog!

Készülj fel tehát a Dress To Impress Back To School, ahol a divat uralkodik, barátságok szövődnek, és az iskolai kifutó a te királyságod. A laza lazaságtól a mesés sikkig, te vagy a stílusguru, akire ezek a lányok vártak. Készen állsz arra, hogy elnyerd az iskola divatkirálynője címet?

Hasonló játékok:

Tetszik a Dress To Impress Back To School? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a öltöztetős játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.