Draw Racing

Lépj be a Draw Racing világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb autós játékok!

Teszteld a memóriádat a Draw Racing, egy szórakoztató játék segítségével, ahol egy aranyos F1-es autó útvonalát kell megrajzolnod, és célba érned. A Draw Racing azért sorolható a memóriajátékok közé, mert a pálya elején egy gyors pillantást kapsz a pálya vonalvezetésére, majd az összes akadály eltűnik a szemed elől. Természetesen úgy kell célba érned, hogy nem ütközöl semmivel, ezért figyelj oda a dolgok elhelyezésére, és győződj meg róla, hogy épségben célba érsz.

Útközben csillagokat is gyűjthetsz, amelyek véletlenszerűen vannak elhelyezve a pályán, és ha sikerül összegyűjtened őket, akkor a végső pontszámod jobb lesz. De ha megpróbálod összegyűjteni őket, az azt jelenti, hogy több dolgot kell megjegyezned, ami növeli a kihívást. Ha pedig figyelembe vesszük, hogy a későbbi szinteken kevesebb időd lesz az akadályok elhelyezésének memorizálására, az azt jelenti, hogy nehéz döntést kell hoznod a magasabb pontszám elérése vagy a célba érés között.

Játssz a memória és az autós játék szórakoztató kombinációjával a Jatekokjatekok.hu oldalon, és érezd jól magad!

Hogyan kell játszani

Rajzolj egy utat a bal egérgombbal, ha PC-t használsz, vagy koppints a képernyőre, ha mobilkészüléket használsz, hogy a járművet átmanőverezd az akadályokon, hogy elérd a célvonalat.

Hasonló játékok:

Tetszik a Draw Racing? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a autós játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.