Drag Racing City

Lépj be a Drag Racing City világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb versenyzős játékok!

Bár a drag racing talán nem olyan népszerű, mint más versenyzési stílusú játékok, megvan a maga varázsa és összetettsége, amit ha egyszer elkezdesz elsajátítani, meg fogod tanulni értékelni. A Jatekokjatekok.hu oldalon számos ilyen játék található, ahol gyakorolhatod a drag racingben való jártasságodat. Az egyik ilyen játék a Drag Racing City, amely szórakoztató drag racing élményt nyújt. Négy egyedi helyszínen, négy különböző játékmódban, 32 autóval és öt fejleszthető autóalkatrésszel, a drag racing élményből is megkapod a magadét. A négy különböző versenyhelyszín különböző versenytípusokat kínál, és a testreszabhatóság szintje elég kell legyen ahhoz, hogy az ilyen típusú játékok rajongóinak örömet szerezzen.

A drag racing alapvető szabályai a Drag Racing City oldalon is jelen vannak, és közvetlenül más autók ellen versenyzel, egyenes vonalban. Ami eldönti, hogy ki nyeri a versenyt, az a versenyzők képessége a megfelelő pillanatban történő sebességváltásra. A drag racing a türelem játéka, és az autód képességeinek ismerete dönti el, hogy megnyered-e a versenyt vagy sem. Ha szükséged van egy kis extra sebességre, bármikor aktiválhatod az autód boost képességét, de ne feledd, hogy ez egy korlátozott erőforrás, ezért bölcsen használd.

Játssz egy szórakoztató stílusú versenyjátékot a Jatekokjatekok.hu oldalon, ha a Drag Racing City címet választod.

Hogyan kell játszani

Nyomd meg a Space billentyűt a gyorsításhoz, a felfelé nyíl billentyűt a sebességváltáshoz, és nyomd meg az N billentyűt a nitro boost használatához. Ha mobileszközről játszol, érintsd meg a képernyőn lévő gombokat.

Hasonló játékok:

Tetszik a Drag Racing City? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a versenyzős játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.