Dr. Panda School

Lépj be a Dr. Panda School világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb állatos játékok!

Az első nap az iskolában kicsit ijesztő lehet, mert egy teljesen új környezetben kell eligazodnod. Biztosak vagyunk benne, hogy sikerülni fog, de miért ne csatlakoznál Dr. Pandához és mindenféle barátságos karakterhez, hogy együtt fedezzétek fel az első iskolai napotokat?

A Dr. Panda School oldalon felfedezhetsz mindenféle különböző osztálytermet, a folyosóról, a konyhából és sok más helyszínt, amelyek az iskola körül vannak. Ráadásul interakcióba léphetsz ezekkel a termekkel, és igazán felfedezheted és kielégítheted a kíváncsiságodat. Egy kis ismeretség a környezettel nagy segítségedre lesz, amikor mindezeket a helyszíneket a valóságban is meglátod.

A gyönyörű grafikával, a vidám zenével és a csodálatos barátokkal, akik csatlakoznak hozzád ebben a kalandban, biztosan látni akarod majd az összes helyszínt a Dr. Panda School.

Kezdd el az iskolai kalandot a Jatekokjatekok.hu segítségével, és bár semmi sem készíthet fel erre a csodálatos utazásra, a Dr. Panda School segítségével bepillantást nyerhetsz abba a varázslatba, amit az iskolában találsz.

Játsszon más játékokat a Dr. Panda sorozatból:

  1. Dr. Panda Farm
  2. Dr. Panda Airport
  3. Dr. Panda Daycare
  4. Dr Panda Restaurant

Hasonló játékok:

Tetszik a Dr. Panda School? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a állatos játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.