Dr. Panda Daycare

Lépj be a Dr. Panda Daycare világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb állatos játékok!

Egy barátságos állatokkal és örömmel teli világ vár rád, amikor játszol Dr. Panda Daycare. Ebben a pihentető játékban egy bölcsődét vezetsz, és a feladatod, hogy gondoskodj a hozzád érkező aranyos állatokról. De ne aggódj, a napközi tele van szórakoztató dolgokkal, amelyek lekötik a figyelmedet. És ami a legfontosabb, tartsd a szórakoztató szinteket a maximumon. A kisvasút nézésétől kezdve a síneken való kisvonatozáson át a fapónin való hintázásig, a hulahoppkarikával vagy a kosárlabdával való játékig rengeteg lehetőséged van arra, hogy elfoglaltságot találj.

És ez még csak az első szoba! A Dr. Panda Daycare weboldalon akár különböző szobákban is megszállhatsz, mindegyikben egyedi, szórakoztató tevékenységekkel. A móka része, hogy kitalálod, hogyan foglalhatod le a vendégeidet, és a mosolyuk látványa csak az egyik jutalom, amit a Dr. Panda Daycare játék közben kapsz. Élénk színeivel és vidám zenéjével a Dr. Panda Daycare egy igazán pihentető játék, és csodálatos módja a kikapcsolódásnak. Bár nem ez a legnehezebb játék, amit a Dr. Panda Daycare oldalon játszhatsz, a világgal való interakció különböző módjainak megismerése szórakoztató időtöltés.

Élvezd az állatok csodálatos világát, amikor játszol a Dr. Panda Daycare oldalon a Jatekokjatekok.hu.

Hogyan kell játszani

Használd az egeret a játékkal való interakcióhoz. Ha mobileszközről játszol, helyette koppints a képernyőre.

Játsszon más játékokat a Dr. Panda sorozatból:

  1. Dr. Panda Farm
  2. Dr. Panda Airport
  3. Dr. Panda School
  4. Dr Panda Restaurant

Hasonló játékok:

Tetszik a Dr. Panda Daycare? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a állatos játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.