Dominoes BIG

Lépj be a Dominoes BIG világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb társasjátékok!

Szerezd meg a dominólapokat, és készülj fel a Jatekokjatekok.hu oldalon való szórakozásra a Dominoes BIG játékkal, ahol szerencsére és stratégiára van szükséged, ha győzelmet akarsz aratni. Ezek a lapkák ikonikus formájúak, és téglalap alakú formájukban két négyzet található, amelyeken egy-egy meghatározott számú pont van, vagy egyáltalán nincs. A forduló megnyeréséhez a többi játékos előtt meg kell szabadulnod az összes dominólapkától, amely a birtokodban van. Egy lapkát bármelyik oldalára letehetsz az asztalra, ha annak értéke megegyezik azzal, amelyik már lent van. Ez stratégiai elemet visz a Dominoes BIG játékba, és bár a játék megmutatja az összes lehetséges pozíciót, ahová egy kiválasztott lapkát elhelyezhetsz, neked kell eldöntened, hogy hol lenne az optimális pozíció. Az összes lehetőség mérlegelése után kell döntést hoznod, és figyelembe kell venned az asztalon jelenleg lévő lapkák általános konfigurációját, valamint a birtokodban lévő lapkákat.

A Dominoes BIG oldalon két vagy négy, a számítógép által irányított ellenféllel játszhatsz. Így bármikor játszhatsz egy kört, amikor csak kedved tartja! Még azt is kiválaszthatod, hogy egy játékosnak hány pontot kell elérnie ahhoz, hogy megnyerje a játékot. Választhatsz 100, 150 vagy 250 pont között, attól függően, hogy milyen egyedi preferenciáid vannak.

Játssz egy szórakoztató társasjátékot a Jatekokjatekok.hu oldalon, amely próbára teszi stratégiai képességeidet, valamint általános térlátásodat, ha a Dominoes BIG oldalt választod.

Hogyan kell játszani

A játék elemeivel a bal egérgomb megnyomásával, vagy ha mobileszközről játszik, akkor a képernyő megérintésével lépjen kapcsolatba.

Hasonló játékok:

Tetszik a Dominoes BIG? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a társasjátékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.