Doc Darling Santa Surgery

Lépj be a Doc Darling Santa Surgery világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb doktoros játékok!

A karácsony gyorsan közeledik, és a Jatekokjatekok.hu rengeteg szórakoztató játékot készített, amelyeket az ünnepi szezonban játszhatsz. A Doc Darling Santa Surgery oldalon a Mikulás elég nagy bajba került, és szüksége van a segítségedre. Miközben karácsony este az égen utazik, hirtelen egy repülőgép jelenik meg a Mikulás útjában, és hogy elkerülje az ütközést, gyorsan el kell terelnie a rénszarvasokat a veszély útjából, ami miatt a szán gyorsan a föld felé zuhan. Sajnos ez azt eredményezi, hogy a Mikulás is kicsúszik a szánból. Szerencsére az ajándékokkal teli zsák remek siklónak bizonyult ebben a helyzetben, de mivel a Mikulás nem akarja elveszíteni a szabadon zuhanó ajándékokat, amelyek elkészítésébe a különböző segítői sok munkát fektettek, igyekszik minél többet elkapni belőlük. A Mikulás mindig a gyerekek érdekeit helyezi előtérbe.

Miután sikerült összegyűjtenie a leeső ajándékokat, rendeznie kell a zsákját, hogy azok mind szépen elférjenek benne. Bár a Mikulás zsákja egy különleges zsák, amiben korlátlan hely van, neked mégis rendezettnek kell lenned, ha gyorsan szeretnél hozzáférni a megfelelő ajándékokhoz. A balesetben a Mikulás is megsérült, így a következő lépések között biztosan szerepel a keletkezett károk helyreállítása. A Doc Darling Santa Surgery különböző minijátékokkal teszi ezt a helyreállítási folyamatot szórakoztató és interaktív lépésekké. A Mikulás kényelmes kabátjának levételétől kezdve, hogy jobban fel tudd mérni a sérüléseket, egészen a sebek gondos kitisztításáig, ezek a kis játékok szórakoztató és érdekes élménnyé teszik a Mikulás gyógyítását. Természetesen nem történt maradandó sérülés, de az idő kritikus karácsony este, hiszen a világ minden tájáról várják a gyerekek az ajándékaikat.

A gyógyítási folyamat meglehetősen összetett, és a Mikulás sebeinek némi meleg, forró vízzel és szappannal történő megtisztításától, majd ennek megszárításától kezdve a gallyak és levelek óvatos eltávolításáig sok munka vár rád. A vidám és színes grafika és a vidám zene azonban pihentető és izgalmas élménnyé varázsolja az élményt, és a változatos feladatokkal együtt alig várja, hogy megnézze, milyen egyedi forgatókönyvek várnak a Doc Darling Santa Surgery oldalon.

Segíts a Mikulásnak folytatni az ajándékok kézbesítését, amikor a Doc Darling Santa Surgery játékban játszol a Jatekokjatekok.hu oldalon.

Hogyan kell játszani

A játékkal való interakcióhoz használd a bal egérgombot: a menüpontok kiválasztásától a különböző tárgyak húzásáig a Doc Darling Santa Surgery teljes mértékben kompatibilis az egérrel. Ha mobileszközről játszol, a képernyőn megjelenő gombokra koppintva választhatod ki a kívánt opciókat.

Hasonló játékok:

Tetszik a Doc Darling Santa Surgery? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a doktoros játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.