Disney Elegance Contest

Lépj be a Disney Elegance Contest világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb öltöztetős játékok!

Csajszi, ezt nézd meg! Elsa, Ariel és Jázmin valami nagyon jót találtak ki. Szeretnék megtudni, ki a legszebb csaj a környéken, ezért beneveznek egy szépségversenyre, ahol két különböző ruhát viselve mérettetnek meg. Ez nagyon jó lesz! És te leszel a stylistjuk ezen az epikus versenyen.

Szóval, Elsa az első. A fürdőruhás kihíváson ő fog nyerni, szóval gondoskodj róla, hogy jól nézzen ki egy elbűvölő egyrészes ruhával, amiben egy dögös kivágott minta van. A haját pedig lágy, göndör fürtökkel és egy ezüst nyaklánccal dobd fel. Az estélyi ruhás kihíváshoz válassz egy gyönyörű kék ruhát, amelynek derékrészén csillámok vannak, és egy lenyűgöző ezüst koronát.

Következik Ariel, a sellőhercegnő. Neki egy zöld és lila fürdőruhában kell tüzesnek lennie, és egy rózsaszín ruhában, néhány vékony pánttal, amitől a zsűri meg fog őrjöngeni. A hajához pedig válassz néhány csinos fürtöt, amitől úgy fog kinézni, mint egy angyal.

Végül, de nem utolsósorban itt van Jázmin. Ő egy kétrészes fehér fürdőruhával, ami megmutatja a gömbölyded idomait, és egy lenyűgöző zöld selyemruhával, amitől úgy fog kinézni, mint egy királyi család.

És kislány, a győztes kiválasztásához csak kattints rájuk, mint a buborékokra, és gyűjts össze minél többet. Győzzön a legszebb csaj!

Hasonló játékok:

Tetszik a Disney Elegance Contest? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a öltöztetős játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.