Detective Loupe Puzzle

Lépj be a Detective Loupe Puzzle világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb kirakós játékok!

Segíts Loupe nyomozónak különböző rejtélyek felgöngyölítésében és titkok felfedésében rejtvények megoldásával, rejtett tárgyak megtalálásával, különbségek felismerésével és mindenféle más dologgal, amelyek próbára teszik az agyadat. Néha a dolgok nem azok, aminek látszanak a Detective Loupe Puzzle oldalon, és a te feladatod, hogy szorgalmasan próbáld megtalálni a megoldást a rejtélyekre, amelyek a Detective Loupe Puzzle izgalmas világában bővelkednek.

Ahhoz, hogy megtaláld a különböző nyomokat, amelyek minden szinten bővelkednek, türelmesnek kell lenned, és a részletekre való figyelmednek mindig a legmagasabb szinten kell lennie. Miután megvizsgálta az egyes jelenetek, akkor képesnek kell lennie arra, hogy megoldja a rejtélyt, de készüljön fel, hogy gondolkodni a dobozon kívül, mivel néhány esetben meg kell, hogy ne vegye a dolgokat a névértékét, és olvasni a sorok között. Néha a Detective Loupe Puzzle ad tippeket, mivel Loupe nyomozó rengeteg tapasztalattal rendelkezik a területen, és néhány részlet azonnal felbukkan, és éles érzékei jelzik, ha ez a helyzet. Attól kezdve, hogy kiderítsd, ki követett el egy szörnyű bűntényt, egészen addig, hogy kiszúrd, ki a pár, a Detective Loupe Puzzle rengeteg szórakoztató forgatókönyvet tartogat, amit meg kell oldanod.

Találd ki a különböző rejtélyeket, és segíts Loupe nyomozónak megoldani minden egyes esetet, amikor a Detective Loupe Puzzle oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu.

Hogyan kell játszani

Ha PC-n játszol, használd az egér bal gombját a nyomok és a különböző egyéb játékelemek kiválasztásához. A nagyító használatához tartsd lenyomva a bal vagy a jobb egérgombot. Ha mobileszközről játszik, ehelyett koppintson a képernyőre.

Hasonló játékok:

Tetszik a Detective Loupe Puzzle? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a kirakós játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.