Delivery Racer

Lépj be a Delivery Racer világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb motoros játékok!

A Delivery Racer oldalon motorra kell pattannod, és készen kell állnod a postai küldemények kézbesítésére, miközben készpénzt kell gyűjtened, és ki kell kerülnöd az utadba kerülő akadályokat. A legmagasabb pontszám eléréséhez gyorsnak kell lenned, és biztonságosan kell célba érned, egy baleset pedig véget vet a forgalomban való versenyzésnek.

Az utadba kerülő akadályok a közlekedési kúpoktól kezdve az autókon át egészen a vonatokig terjednek. A motorodat mindig megállíthatod, ha abbahagyod a képernyő megérintését.

A barátságosan stilizált grafikával azonnal felismered az úton lévő veszélyeket, és remekül belerángatnak a város egyedi hangulatába is.

Legyél kézbesítő sofőr, amikor a Delivery Racer oldalon Jatekokjatekok.hu játszol, és találd meg az egyensúlyt a biztonságos és a gyors vezetés között.

Hasonló játékok:

Tetszik a Delivery Racer? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a motoros játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.