Delicious - Emily's New Beginning

Lépj be a Delicious - Emily's New Beginning világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb főzős játékok emily!

Kezdj új utat az életedben, mint étteremvezető, és csatlakozz Emilyhez, amikor a Delicious - Emily's New Beginning oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu. Étteremtulajdonosként mindent el kell végezned a Delicious - Emily's New Beginning: a vendégek rendeléseinek felvételétől kezdve az asztalok takarításán, a rendelések előkészítésén, az asztalok takarításán át a pénztárgépig. Bár ez időnként megterhelő lehet, hamarosan egyre jobban és jobban fogod tudni kezelni a különböző feladatokat, amelyeket el kell végezned. És inkább előbb-utóbb bele kell jönnöd a dolgokba, mert a vendégek pillanatok alatt hallani fognak az éttermed hírnevéről, és elkezdenek majd özönleni hozzád.

Míg az elején könnyű megrendeléseket kell kiszolgálnod, például egy csésze kávét kell elkészítened vagy fánkot szállítanod, egy idő után gondosan el kell majd készítened a hamburgereket és mindenféle más összetett ételt. Az összetettebb rendelések azt is jelentik, hogy a rendelésekről való gondolkodásod is megváltozik, hiszen amellett, hogy a megfelelő rendelést kell kiszolgálnod, azt időben is meg kell tenned. A vendég a legbőkezűbb borravalót azután hagyja, hogy korrekt, de egyben gyors kiszolgálást kapott a Delicious - Emily's New Beginning.

Irányítsd az éttermedet, és segíts Emilynek az újrakezdésben, amikor a Delicious - Emily's New Beginning oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu.

Hogyan kell játszani

A bal egérgombbal válassza ki azokat a játékelemeket, amelyekkel interakcióba kíván lépni. Ha mobileszközről játszol, helyette koppints a képernyőre.

Hasonló játékok:

Tetszik a Delicious - Emily's New Beginning? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a főzős játékok emily kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.