Delicious - Emily's Home Sweet Home

Lépj be a Delicious - Emily's Home Sweet Home világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb főzős játékok emily!

Az új házba költözés mindenki számára nagy lépés, és ez nincs másképp Emily, a Delicious - Emily's Home Sweet Home játék barátságos karaktere esetében sem a Jatekokjatekok.hu oldalon. Vele együtt építitek fel álmai házát, és mindenféle érdekes kihívást leküzdötök, ami egy új otthon kialakításával jár. A Delicious - Emily's Home Sweet Home pedig elég nagy kaland, és először is pénzt kell gyűjtened, hogy felépíthesd álmaid házát. A pénzgyűjtés érdekében Emily és hűséges barátai úgy döntöttek, hogy a legjobb módja a plusz pénzszerzésnek, ha adománygyűjtő akciót indítanak, így a játék azzal kezdődik, hogy megszervezed a standodat, várod a vásárlókat, és mindenféle finomságokat árulsz a vásárlóknak.

Eleinte a teljesítendő megrendeléseket elég könnyű teljesíteni, de egy idő után az emberek hallani kezdenek a nagyszerű adománygyűjtésről, amit éppen szervezel, és egyre többen és többen özönlenek hozzád. Bár ez nyomasztónak tűnhet, az a jó, hogy a több vásárló azt jelenti, hogy hamarabb jut pénz az álomházadhoz. Szerencsére Patrick is segít neked végigvezetni az adománygyűjtés minden lépésén, aki gondoskodik arról, hogy a dolgok zökkenőmentesen menjenek, és az ügyfeleid és te is boldogok legyetek. Néhány vásárló a pulthoz fog jönni, míg mások az asztalnál ülnek majd, és várják, hogy teljesítsd a rendelésüket. Ez némi extra bonyolultságot hozhat, mivel nem tudod klónozni magad, így folyamatosan egyik helyről a másikra kell majd menned. Ha ehhez még hozzáveszed, hogy egy vendég után le kell takarítanod az asztalt, a dolgok elég gyorsan intenzívvé válhatnak. De ne aggódj, a Delicious - Emily's Home Sweet Home oldalon lassan indulnak a dolgok, és bőven lesz időd megszokni a feladataidat, és sokkal jobban fogod tudni szervezni az időbeosztásodat és az ügyfeleidet.

Segíts Emilynek pénzt gyűjteni álmai házának felépítéséhez, amikor a Delicious - Emily's Home Sweet Home játékban játszol a Jatekokjatekok.hu oldalon.

Hogyan kell játszani

Használd a bal egérgombot a képernyőn lévő tárgyak kiválasztásához, és lépj kapcsolatba az ügyfeleiddel. Ha mobileszközről játszol, helyette koppints a képernyőre.

Hasonló játékok:

Tetszik a Delicious - Emily's Home Sweet Home? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a főzős játékok emily kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.