Death Chase

Lépj be a Death Chase világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb autós játékok!

Ha egy adag adrenalinra vágysz, akkor a legjobb helyen jársz, mert a Jatekokjatekok.hu egy epikus versenyjátékot készített, tele akcióval és nagy sebességgel. A Death Chase játékban egy veszélyekkel teli pályán versenyzel, ahol egy rossz mozdulat a verseny végét jelentheti.

Bár a cél a célba érkezés, a kihívást az jelenti, hogy épségben odaérj. Ha nagy sebességről van szó, a dolgok automatikusan veszélyessé válnak, de ha ehhez még mindenféle környezeti veszélyt is hozzáadsz, a célba érés nehézségei biztosan megnőnek.

Különböző autók közül választhatsz, hogy eljuss oda, a rendőrautóktól kezdve a mentőautókon át más hagyományosabb járművekig, és időnként aktiválhatod a nitrotartalékodat is, hogy extra lökést kapj. De egy biztos, nem számít, mit vezetsz, gondoskodnod kell arról, hogy épségben eljuss a verseny végére.

Szerezd meg az első helyet és élj túl a veszélyes versenyeket a Death Chase oldalon.

Hasonló játékok:

Tetszik a Death Chase? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a autós játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!