Death Chase

Lépj be a Death Chase világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb autós játékok!

Ha szereted az autókat és az autóversenyzést, akkor a Jatekokjatekok.hu pont neked való játékot kínál. A Death Chase játékban a célba érésig kell versenyezned a brutális konkurenciával szemben, akik bármit megtesznek azért, hogy az első helyet megszerezzék. És mintha az agresszív sofőrök nem lennének elég, hogy az első hely megszerzésének útjába álljanak, a Death Chase pályái tele vannak veszélyekkel, amelyek folyamatosan arra késztetnek, hogy kétszer is meggondold, mielőtt csak rálépnél a gázpedálra.

Szerencsére a Death Chase nem csak azért készült, hogy megnehezítse az életedet, mert attól függően, hogy mennyire jól vezetsz, pontokat kapsz, amiket a járműved fejlesztésére használhatsz fel. Ezek a fejlesztések a jobb nitrótól, a több fegyvertől vagy a továbbfejlesztett motortól kezdve terjednek. Sőt, ha elég csillagot gyűjtesz, akár új járműveket is vásárolhatsz, amelyek saját képességcsomaggal rendelkeznek.

Az egyedi 2D-s perspektívának köszönhetően láthatod a pályákon rád leselkedő veszélyeket, és ennek megfelelően tervezheted meg a stratégiádat. Ez jelentheti a különbséget aközött, hogy a megfelelő időben ugorj, vagy úgy rongálod meg az autódat, hogy az lánggggolyóvá robban.

Készülj fel egy intenzív vezetésre a Jatekokjatekok.hu oldalon, amikor Death Chase-t játszol.

Hasonló játékok:

Tetszik a Death Chase? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a autós játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék csak PC-n játszható