Daily Solitaire

Lépj be a Daily Solitaire világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb kártyajátékok!

Ha minden nap egy kör pasziánszot szeretnél játszani, akkor a Daily Solitaire az neked készült. A minden nap egy egyedi szint hozzáadásával biztos lehetsz benne, hogy minden egyes alkalommal, amikor a Jatekokjatekok.hu oldalon pasziánszot játszol, egyedi élményben lesz részed.

És a Daily Solitaire tudja, hogy egyes napokon több energiára van szükséged, mint máskor, ezért a nehézségi szintet az határozza meg, hogy a hét melyik napján játszol. Természetesen a hétfői forduló lesz a legkönnyebb, majd a napok előrehaladtával fokozatosan nő a nehézség, a legnehezebb nap pedig a vasárnap, amikor a legtöbb energiával kell rendelkezned ahhoz, hogy győztes legyél a Daily Solitaire oldalon.

És akkor se aggódj, ha nem tudod egy ülés alatt befejezni a játékot, mert a Daily Solitaire automatikusan elmenti a haladásodat, így bármikor folytathatod onnan, ahol abbahagytad.

Élvezd a klasszikus pasziánsz játékot a Jatekokjatekok.hu oldalon, és próbáld meg legyőzni az egyes napi kihívásokat.

Hasonló játékok:

Tetszik a Daily Solitaire? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a kártyajátékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.