Crush Masters Zoo Fun

Lépj be a Crush Masters Zoo Fun világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb match 3 játékok!

A Crush Masters Zoo Fun oldalon a szabályok egyszerűek, az alapfeltevés pedig elragadó: minden szinten egy (mindig más elrendezésű) táblával találkozunk, amely tele van aranyos állatrajzokkal. A játékban való előrehaladáshoz és a Crush Masters Zoo Fun összes szintjén való átjutáshoz állatcsoportokra kell kattintanod, amíg nem sikerül eltávolítanod a tábláról a szükséges mennyiséget, amelyet a képernyő felső részén található aranyos lény minden egyes ikonja alatt jelölnek.

Hogy még egy kicsit nagyobb kihívást jelentsen a játék, ezeket a számokat egy bizonyos számú lépés alatt kell elérned és teljesítened a feladatokat, ezért mindenképpen gondolkodj előre, mielőtt választasz. Minden egyes csoport, amelyet eltávolítasz a tábláról, egy rést hoz létre a táblán, amelyet néhány új, véletlenszerű elemmel töltesz ki a helyén, és teljesen megváltoztatja a tábla konfigurációját. A Crush Masters Zoo Fun azonban segítő kezet nyújt neked különleges elemek formájában, amelyek kiválasztása után a tábla egy része kitisztul. Ha képes vagy maximalizálni ezeknek az elemeknek az erejét, sokkal gyorsabban elérheted a szint célját. De légy óvatos, mert ezeknek a tárgyaknak az ereje a szint nagy részét érinti, és ha nem használod őket okosan, még több problémát okozhatnak.

Kombináld a stratégiát és az ügyességet annak érdekében, hogy előrehaladj a Crush Masters Zoo Fun szintjein, és játssz a Jatekokjatekok.hu oldalon.

Hogyan kell játszani

Ha számítógépet használsz, használd a bal egérgombot a játékelemek kiválasztásához. Ha mobil eszközt használsz, érintsd meg a képernyőt a kiválasztáshoz.

Hasonló játékok:

Tetszik a Crush Masters Zoo Fun? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a match 3 játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.