Crossy Chicken

Lépj be a Crossy Chicken világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb ügyességi játékok!

Crossy Chicken egy akciódús, szórakoztató játék, ahol a te feladatod, hogy segíts a csirkének átkelni az úton. Ez a bizonyos út azonban tele van akadályokkal, az autóktól kezdve a vízen át egészen a vonatokig. Ez egy nagyon nehéz hely egy kis csirke számára, de neked mindent meg kell tenned, hogy segíts ennek a csirkének túlélni ezen az akadályokkal teli, kihívásokkal teli, kopár pusztaságon.

Nem lesz könnyű dolgod, de a képességeid és az erőd segíteni fog ennek a csirkének, hogy túljusson minden problémán, és végül elérje a célját, ahogy mindig is szerette volna. Ez egy nagyon kreatív és magával ragadó játék, rengeteg ötletes ötlettel, és azon kapod magad, hogy folyamatosan próbára teszed a képességeidet, hogy győzni próbálj. Ez sosem könnyű, de teljesen szórakoztató és izgalmas, hiszen folyamatosan próbálod fejleszteni a képességeidet, és új magasságokba juttatni őket, próbálod megnézni, meddig tudsz eljutni.

Crossy Chicken már most elérhető a Jatekokjatekok.hu oldalon, szóval ha úgy gondolod, hogy megvan benned a tehetség a legmagasabb pontszám eléréséhez, akkor azonnal pörgesd meg!

Hasonló játékok:

Tetszik a Crossy Chicken? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a ügyességi játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.