Crescent Solitaire

Lépj be a Crescent Solitaire világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb kártyajátékok!

Ha már a pasziánszok ásza vagy, akkor tényleg ki kell próbálnod a Crescent Solitaire, egy olyan kártyajátékot, amely a klasszikus formulát veszi, és éppen eléggé megváltoztatja a dolgokat ahhoz, hogy új kihívást nyújtson, miközben megtartja azt, ami ezeket a játékokat olyan népszerűvé teszi.

A Crescent Solitaire játékban ászokkal és királyokkal kezdesz, és az előtted lévő nyolc kártya fölött lévő félhold alakú lapokból veszel el lapokat. A kör megnyeréséhez azonos színű lapokat kell az ászok fölé növekvő sorrendben, a királyok fölé pedig csökkenő sorrendben pakolnod. Ez a változás, bár finom, mégis új dimenziót ad az ismert szabályokhoz.

Játssz úgy pasziánszot, ahogy még sosem játszottál a Jatekokjatekok.hu oldalon, amikor a Crescent Solitaire oldalon játszol.

Hasonló játékok:

Tetszik a Crescent Solitaire? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a kártyajátékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.