Cowboy Saloon Defence

Lépj be a Cowboy Saloon Defence világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb lövöldözős játékok!

Vedd fel a cowboy csizmádat és a cowboy kalapodat, mert a Jatekokjatekok.hu a vadnyugatra visz a Cowboy Saloon Defence. Itt cowboyként játszol, akinek meg kell védenie kedvenc szalonját a beözönlő ellenségtől. Ahogy azt egy amerikai határvidékre helyezett játéktól elvárhatod, a revolver hangjai dörögni fognak az égben, és hatalmas ereje igen hatékony módszernek bizonyul majd ellenségeid elhárítására. És minden tűzerőre szükséged lesz a Cowboy Saloon Defence oldalon, mert a dolgok elég gyorsan kicsúszhatnak a kezedből, különösen a későbbi szinteken, ahol több ellenség támad rád. A védekezésed segítésére minden pálya végén megjelenik egy frissítési rendszer, ahol a karaktered egyik fő tulajdonságát fejlesztheted: a lövések erejét, a célzás pontosságát (kezdetben kicsit remeg a kezed a sok mindentől), a lövedékek számát, amit magadnál tudsz tartani, mielőtt újra kell töltened, és a sebességet, amivel a golyóidat ki tudod lőni.

Ahhoz, hogy mindezen létfontosságú területeken fejleszteni tudj, az ellenség által elejtett érmékre kell lőnöd. De légy óvatos, mert minden egyes lövés, amit az érmék begyűjtésére teszel, eggyel kevesebb lövést jelent, amivel egy érkező ellenséget legyőzhetsz, így minden pillanatban mindenféle apró döntést kell gyorsan mérlegelned. És mivel az ellenségek különböző viselkedéssel és tulajdonságokkal rendelkeznek, rengeteg mindent figyelembe kell venned minden egyes lövésnél. Néhány ellenség átlósan mozoghat, ami arra kényszerít, hogy ezt a mozgást figyelembe vedd és megjósold a röppályájukat, néhányuk nagyon gyors, néhányuk felrobban, amikor meghal, míg mások legyőzéséhez egyszerűen csak sok golyó kell. A Cowboy Saloon Defence oldalon pedig egyszerre többféle ellenség érkezhet feléd, így gyorsan kell rangsorolnod, és a lehető leghatékonyabban kell mozognod, mert még a célzás megváltoztatása is elég sok időt vesz igénybe, és minden másodperc számít.

Szerencsére nem kell manuálisan lőnöd, hiszen minden lövés automatikusan történik, a lövés sebességét pedig a karakteredre jellemző tűzgyorsaság határozza meg. A későbbi szinteken rengeteg dolgot kell irányítanod, és az, hogy képes vagy kiválasztani a legjobb cselekvési módot, meghatározza, hogy túlélsz-e még egy kört vagy sem. Támadj egy adott ellenséget, amely a legközvetlenebb fenyegetést jelenti, lőj néhány érme felé, hogy begyűjtsd őket, vagy változtasd meg a célzás irányát, egy olyan művelet, amellyel értékes pillanatokat veszítesz, amikor nem lősz semmire? Az akciók helyes sorrendjének kitalálása biztosítja a túlélésedet.

Tegyél egy utazást a vadnyugatra a Jatekokjatekok.hu segítségével, amikor játszol a Cowboy Saloon Defence.

Hogyan kell játszani

A Cowboy Saloon Defence játékban csak azt kell irányítanod, hogy a fegyvered milyen irányba célozzon, valamint ki kell választanod a megfelelő fejlesztéseket. Mindkét műveletet a bal egérgombbal végezheted, ha PC-n játszol, vagy a képernyő megérintésével, ha mobilkészüléket használsz.

Hasonló játékok:

Tetszik a Cowboy Saloon Defence? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a lövöldözős játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.