Correct Word

Lépj be a Correct Word világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb szójátékok!

Mindannyiunknak gondot okoz néha, hogy megtaláljuk a megfelelő szavakat. Ez vagy azért lehet, mert nem tudjuk, hogyan fejezzük ki helyesen az érzéseinket, vagy egyszerűen csak nem tudjuk, melyik szót kellene helyesen használni. Correct Word a Jatekokjatekok.hu oldalról a második részen kíván segíteni, mert ebben a játékban nagyon szórakoztató módon tanulhatod meg a különböző gyakori szavak azonosítását, amely ideális az angol nyelv minden kezdő tanulója számára. A szavak képekkel való társítással történő megtanulása nagyszerű módja annak, hogy jobban megjegyezd őket, és a Correct Word stilizált grafikája sokkal erősebbé teszi ezt a kapcsolatot a fejedben, ami segít az elmédnek a későbbi azonosításban.

A Correct Word oldalon rengeteg szót tanulhatsz meg, rengeteg különböző témakörből: az állatoktól kezdve a különböző ételekig és még sok másig, a választék változatos, ami biztosítja, hogy a tudásod még változatosabb legyen. A 10 különböző lapot kell kitöltened, így várhatóan 40 elem gyors felismerésének mesterévé válhatsz. Az agy a vizuális segédanyagok segítségével erős kapcsolatokat hoz létre, és ezeket a szavakat pillanatok alatt megtanulod. Minden lapon négy kép található, és minden képhez három lehetséges válasz tartozik. Hogy segítsünk neked, ezek a válaszok mindegyike ugyanazzal a betűvel kezdődik. Ha a helyes választ választ választod, vagyis helyesen kapcsolod össze a képet a szóval, pontot kapsz. De még ha nem is kapod meg az összes helyes választ a lapról, akkor is továbbléphetsz a játékban, és később visszatérhetsz. A tanuláshoz idő és türelem kell, és a Correct Word felismeri ezt a tényt, és lehetővé teszi, hogy a saját, egyedi tempódban tanulj. Kitartással és egy kis segítséggel pillanatok alatt tökéletes pontszámot érhetsz el!

Tanulj új szavakat szórakoztató és hatékony módon a Jatekokjatekok.hu oldalon, amikor a Correct Word játékkal játszol.

Hogyan kell játszani

Ha PC-t használsz, használd a bal egérgombot a játék elemeivel való interakcióhoz. Ha mobileszközön játszol, érintsd meg a képernyőt a játékkal való interakcióhoz.

Hasonló játékok:

Tetszik a Correct Word? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a szójátékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.