Cool Archer

Lépj be a Cool Archer világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb ügyességi játékok!

Teszteld az íjászati képességeidet egy fantasztikus célzós játékban a Jatekokjatekok.hu oldalon, és próbáld ki a Cool Archer. Itt elsajátíthatod az íj és a nyílvessző használatát, különböző kihívást jelentő lövéseken keresztül, amelyeket el kell végezned. Cool Archer inkább a realizmusra törekszik, így amellett, hogy a célpont felé kell céloznod, a természet erőit is figyelembe kell venned, mint például a szél. Szerencsére a Cool Archer megmutatja a szél irányát, de a célzás beállítása ennek figyelembevételével néha kihívást jelenthet.

Ahhoz azonban, hogy előrehaladhass a Cool Archer szintjein, el kell viselned egy egészséges adag kihívást jelentő játékmenetet, mivel minden egyes új szint új kihívást hoz számodra. Ez lehet akár egy intenzívebb szél, amely megváltoztatja a lövéseid röppályáját, ha nem veszed gondosan figyelembe, vagy lehet a célpont összetett mozgása. És igen, a Cool Archer céltáblájának mindenféle összetett mozgása lehet, és - különösen a későbbi szinteken - minden egyes lövésed a széked szélén tart, ahogy a nyílvesszőt látod repülni a levegőben.

A Cool Archer a 3D-s grafikával talán egy kicsit valósághűbbé teszi a célzást, és bizonyos helyzetekben segíthet a nyilak irányításában. És minden segítségre szükséged lesz, mert csak háromszor hibázhatsz, és minden egyes elhibázott lövés kimeríti az egyik értékes nyiladat. Célozz tehát óvatosan, ha szeretnél előrehaladni az online ranglistán, és megszerezni a hőn áhított első helyet a Cool Archer oldalon.

Teszteld a célzást és érezd jól magad, amikor a Cool Archer oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu.

Hogyan kell játszani

Mozgasd az íjat az egérrel, és a lövéshez nyomd meg a bal egérgombot. Ha mobileszközről játszol, érintsd meg a képernyőt a célzás megkezdéséhez, és engedd el a lövéshez.

Hasonló játékok:

Tetszik a Cool Archer? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a ügyességi játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.