Classic Uno

Lépj be a Classic Uno világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb kártyajátékok!

Az Uno egy népszerű kártyajáték, és itt a Jatekokjatekok.hu oldalon gyakorolhatod és elsajátíthatod a szabályokat, hogy mindig győzni tudj barátaid ellen. A győzelemhez az ellenfeleid előtt kell megszabadulnod a kezedben lévő összes kártyától. Csak akkor dobhatsz el egy kártyát, ha az megegyezik a kupac legfelső lapjának színével vagy számával. És ne felejtsd el bejelenteni az utolsó kártyádat azzal, hogy UNO-t mondasz!

Hogy megakadályozd ellenfeleid győzelmét, különleges kártyákat is használhatsz, amelyek mindegyike egyedi hatással van a játék kimenetelére. Van olyan kártyád, amely kihagyja a következő játékos sorát, van olyan, amelyik megfordítja a játék irányát, van olyan, amelyik arra kényszeríti a következő játékost, hogy két kártyát húzzon, és elveszítsen egy kört, van olyan, amelyik megváltoztatja az aktuális színt, és arra kényszeríti a következő játékost, hogy négy kártyát húzzon, és elveszítsen egy kört, van olyan, amelyik megváltoztatja a színt, amelyiknek meg kell felelni, van olyan, amelyik kihívhatja azt a játékost, aki kijátszotta a kártyát, amelyik arra kényszerít, hogy négy kártyát vegyen, van olyan, amelyik arra kényszeríti azt a játékost, aki nem UNO-t mondott, hogy két kártyát vegyen. Ilyen sok lehetőséggel a játék gyorsan intenzívvé és szórakoztatóvá válik!

Legyél bajnok az Uno játékban, ha a Classic Uno oldalon játszol, amikor a Jatekokjatekok.hu oldalon vagy !

Hasonló játékok:

Tetszik a Classic Uno? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a kártyajátékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.