Classic Nonogram

Lépj be a Classic Nonogram világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb agytorna játékok!

Élvezd a szórakoztató és színes kirakós játékot a Jatekokjatekok.hu oldalon, és próbáld meg megoldani a nonogramok sokaságát, amikor kipróbálod a Classic Nonogram. Bár nem olyan híres, mint más típusú kirakós játékok, ezek a szórakoztató rejtvények mégis kihívást jelentenek az elmédnek, és egy jó adag szórakozást nyújtanak. Mint a legtöbb kirakós játék, a Classic Nonogram is remek választás lehet, ha hátradőlni és pihenni szeretnél, és nem igazán akarod túlságosan igénybe venni a reflexeidet. A nagyszámú, különböző nehézségi szintekbe csoportosított szintekkel a Classic Nonogram akár órákig is elszórakoztathat.

Ahhoz, hogy megnyerj egy szintet a Classic Nonogram oldalról, helyesen kell kitöltened a képernyőn lévő rácsot. Minden szintnek más-más rácsot kell kitöltened, és mindegyikhez saját követelményrendszer tartozik. Minden oszlop felett és minden sor mellett egy szám található, és ez a szám azt jelzi, hogy hány üres cellát kell kitölteni. Azt, hogy melyiket kell kitölteni, úgy tudod meghatározni, hogy kitalálod, hogy az adott oszlop vagy sor metszéspontját rendezd, mivel minden egyes cella egy adott sorban vagy oszlopban van. Ha például egy oszlopban négy cella van, és a négyes szám van fölötte, akkor gyorsan megállapíthatja, hogy az összes cellát ki kell tölteni. Ha egy sor mellett egy hármas áll, de összesen négy üres cella van a sorban, akkor biztos lehet benne, hogy az említett oszlop egyik celláját ki kell tölteni. Ha ezt a logikát alkalmazod, akkor az összes szintet végig kell tudnod csinálni a Classic Nonogram oldalon. Ha hibázol, nyugodt lehetsz, mert összesen háromszor hibázhatsz, mielőtt újra kell kezdened. Ahhoz, hogy kiválaszd, hogy egy cellát ki akarsz-e tölteni, vagy üresnek akarod-e jelölni, a képernyő alján található kapcsoló megfordításával kell váltanod a két üzemmód között.

Fejezd be a rejtvényeket a Classic Nonogram oldalról a Jatekokjatekok.hu oldalon, és érezd jól magad!

Hogyan kell játszani

A bal egérgomb megnyomásával válaszd ki a cellákat és más különböző elemeket a képernyőn. Ha mobileszközről játszol, helyette koppints a képernyőre.

Hasonló játékok:

Tetszik a Classic Nonogram? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a agytorna játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.