Clash Of Navies

Lépj be a Clash Of Navies világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb stratégiai játékok!

Találd meg a győztes stratégiát és gyűjtsd össze az erőket a nagy armadádhoz, amikor a Clash Of Navies oldalon játszol: Jatekokjatekok.hu. Amint felveszed a kapitányi sapkát, ízelítőt kapsz a flottaparancsnok hatalmas felelősségéből. A Clash Of Navies hadihajói különleges tulajdonságokkal rendelkeznek, és a te feladatod, hogy megtaláld, mikor van a megfelelő idő mindegyik bevetésére, a támadási stratégiádtól függően, valamint attól függően, hogyan akarod felállítani a védelmedet a könyörtelen ellenséges támadással szemben. Az ellenfél flottája ugyanilyen hajókkal rendelkezik, így gyorsan meg kell tanulnod, melyik működik a legjobban mindegyik ellen.

A tengeri csaták igen intenzívek lehetnek, és minden egyes döntésed vagy egy lépéssel közelebb visz a győzelemhez, vagy ha több lépést teszel rossz irányba, egy lépéssel közelebb a vereséghez. A győzelem egyik kulcsa, hogy gyorsan és hatékonyan tudsz alkalmazkodni az ellenséges erőkhöz. De ahhoz, hogy megnyerj egy csatát, nem várhatod meg mindig, hogy mit dob rád az ellenség, mert meg kell ragadnod a kezdeményezést, és bátran kell támadnod, hogy meglepd és túljárj az ellenséges kapitány eszén.

Ahhoz, hogy a Clash Of Navies játékban csatába hívj egy hajót, ki kell választanod a képernyő alján található kártyapakliból. Nem tudod befolyásolni, hogy milyen hajók jelennek meg ebben a pakliban, de minden adott pillanatban több lehetőség áll rendelkezésedre. Minden hajó bizonyos számú nyersanyagba kerül, és el kell döntened, hogy csatába hívsz-e egy hajót, vagy inkább vársz még egy kicsit, amíg több nyersanyagot gyűjtesz, hogy egy erősebb hajót szerezz.

Nyerd meg a tengeri csatákat a Clash Of Navies oldalon, amikor a Jatekokjatekok.hu oldalon játszol.

Hogyan kell játszani

Ha számítógépet használsz, használd a bal egérgombot a játék elemeivel való interakcióhoz. Ha mobileszközről játszol, érintsd meg a képernyőn megjelenő gombokat a játékkal való interakcióhoz.

Játsszon más játékokat a clash sorozatból:

  1. Clash Of The Deep Sea Monsters
  2. Clash Of Armour
  3. Clash of Tanks
  4. Clash of Skulls

Hasonló játékok:

Tetszik a Clash Of Navies? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a stratégiai játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.